Billeje
Grimstad
Oversæt
Norge // Grimstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Grimstad: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Grimstad i Sydnorge. I Sørlandet venter der dig masser af spændende oplevelser og feriehygge med alt, hvad hjertet kan begære af skøn natur, autentisk stemning, spændende kulturseværdigheder og kulinariske overraskelser. Grimstad ligger lige ved kysten, og her er der rig mulighed for charmerende køreture eller måske en shoppetur i charmerende Kristiansand, for med billeje i Grimstad byder en masse valgmuligheder sig til. Lad os sørge for transporten, så du kan bruge tid på rejseindholdet!

 
 • Grimstad

  Sixt Billeje
  Industriveien 20
  4879 Grimstad

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Grimstad

Grimstad er en lille perle på Norges sydkyst, som har alt, hvad du kan ønske dig af et rejsemål. Vi taler skøn natur, hyggelig stemning og en begivenhedsrig historie. Når vi tager et kig på Norges kulturhistorie, retter mange naturligt blikket mod Oslo, men den lille by mod syd kan også være med.Her boede forfatteren Henrik Ibsen i en periode indtil 1850, og har du lyst til at dykke ned i et lille stykke af Norges kulturhistorie, kan du med fordel aflægge byens Ibsenmuseum et besøg. Billeje i Grimstad indbyder også til dagsudflugter i det fascinerende kystlandskab omkring Grimstad! Vi kan f.eks. varmt anbefale turen ned til Kristiansand eller endnu længere mod sydvest til Mandal med nogle af landets mest eftertragtede badestrande. Uanset om du vælger at indtage dit aftensmåltid i Grimstad, den lidt større Kristiansand eller en af de mange andre kystbyer, vil du opleve den tætte beliggenhed til havet, når øjnene falder ned over menukortet. Nyd de lokale egnsretter, der vidner om en stærk maritim tradition, mens du lægger planer for morgendagens eventyr i Sixtbilen!

Det rigtige valg til kør selv ferien

Vi kan ikke garantere dig en perfekt ferie, men hos Sixt Biludlejning Grimstad sætter vi en ære i, at du i hvert fald altid er godt kørende, når det kommer til udlejningsbilen, idet vi præsenterer dig for køretøjer af nyere datoer med alt det ønskede ekstraudstyr. Lad os blot nævne nogle af vores mange kategorier, som tæller almindelige personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4, som egner sig rigtigt godt til ture ind i landet. Bemærk venligst, at udvalget kan adskille sig lidt fra destination til destination, så tag et kig her på hjemmesiden. Vil du leje en bil inden afrejsen, er du velkommen til at bestille online eller telefonisk, men du er også altid velkommen til at kigge forbi Sixtkontoret, hvis du har brug for en snak om vores løsninger.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice