Billeje i Grimstad

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Grimstad filial

Adresse

Industriveien 20, 4879 Grimstad, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 15:00

Vores services ved Grimstad

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt Biludlejning Grimstad i det skønne Sørlandet. Vi er dit lokale Sixtkontor, hvor drømmeferien på fire hjul kan tage sin begyndelse! Vores team er altid klar til at byde velkommen og hjælpe dig med at sammensætte dine punkter vedrørende billeje i Grimstad, hvad enten du søger en standardordning eller har særlige ønsker. Grimstad byder på norsk hygge for alle pengene, og med skøn natur, et charmerende bybillede og spændende museer kommer du bestemt ikke til at kede dig! Vil du dykke ned i norsk kulturhistorie, er du kommet til det helt rigtige sted. Den berømte norske digter og forfatter Henrik Ibsen boede i byen indtil 1850, og i dag huser Grimstad et museum for det berømte bysbarn. Udover byens mange tilbud har du med billeje i Grimstad også mulighed for at tage dagsture ned til Kristiansand, hvor du bl.a. finder Norges største zoologiske have.
Sixt Biludlejning har bilen til Grimstad turen

Sixt Biludlejning har bilen til Grimstad turen

Lej en bil hos Sixt Biludlejning Grimstad, når ferieeventyret skal have vinger eller rettere sagt fire hjul. På vores kontor i udkanten af Grimstad kan vores engagerede personale tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4. Alle vores biler er moderne og nysynede, og har du brug for særligt ekstraudstyr, kan vi selvfølgelig også tilbyde dig dette. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vi sætter en ære i altid at finde en transportløsning, som er skræddersyet til vores kunders behov. Kontakt os allerede i dag, så din bil i Grimstad er forhåndsreserveret!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Grimstad
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Grimstad.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Grimstad?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Grimstad?
Book nemt et langtidslejemål hos Grimstad ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Grimstad

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Grimstad?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Grimstad

Vis mere