Billeje
Farsund
Oversæt
Norge // Farsund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Farsund: Sixt biludlejning online booking

Start hos Sixt Biludlejning i Farsund, når du skal på rejse til Sydnorge. Farsund ligger i Vest Agder, ca. 90 km vest for den større by Kristiansand. Lad Sixtbilen tage dig med på et eventyr langs den smukke kyst, hvor du finder vidunderlige strande, dejlige fiskerestauranter, charmerende små byer og hyggelige overnatningsmuligheder. Du slipper for at vente på offentlige transportmidler, når du lejer en Sixtbil, og kan sætte dig bag rattet og køre på opdagelse, når det passer dig. Sixt har mange års erfaring med biludlejning og kan tilbyde dig favorable priser og førsteklasses køretøjer til bilrejsen. Tag kontakt til Sixt i dag og reservér din drømmebil.

 
 • Farsund
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Farsund

  Sixt Billeje
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Farsund

Farsund er en malerisk kystby i det sydlige Norge, som tilbyder seværdigheder og oplevelser for enhver smag. Lej en moderne bil hos Sixt Biludlejning i Farsund og kør f.eks. på en afslappet tur til byens charmerede havn, så du kan betragtede smukke både og yachter, som ligger fortøjet ved kajen. I Anden Verdenskrig var Farsund et strategisk forsvarspunkt, og mange af byens krigstidsbunkere er blevet omdannet til turistattraktioner, så besøg dem endelig, hvis du vil mærke historien helt tæt på. En populær attraktion er også det smukke Lista Fyr, som er 34 meter højt og har 132 trin til toppen. Billeje i Farsund giver dig desuden mulighed for en dagstur til Kristiansand, hvor du bl.a. kan besøge Agder Naturhistoriske museum, opleve byens borg eller tage familien med til Kristiansand Dyrepark, en af Norges største seværdigheder. På vejen kan du foretage stop ved nogle af områdets smukke strande og dejlige restauranter. Lad professionelle Sixt blive dit naturlige valg på ferien eller forretningsrejsen.

Lad bilrejsen gå til Sydnorge

Vælg Sixt billeje i Farsund, så du kan realisere din drøm om enbilrejse i Sydnorge. Det er utroligt nemt at leje en bil hos Sixtkontoret i Farsund. Du skal blot klikke dig frem til bestillingsfanen på Sixts hjemmeside, booke via appen eller ringe til kundeservice for at bestille din biludlejningspakke, som kan skræddersyes til dine nøjagtige krav. Vælg bl.a. mellem prisvenlige og vedligeholdte økonomibiler samt praktiske og komfortable stationcars, og du kan altid tilføje særlige tjenester og ekstraudstyr. Hvis I er flere førere, kan I f.eks. blive dækket ind på lejekontrakten, ligesom du kan bestille ubegrænset kilometertal samt booke GPS navigation eller en autostol. Sixt Biludlejning i Farsund tilbyder køretøjer og tilbehør for alle, så foretag din booking allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice