Billeje
Batsfjord
Oversæt
Norge // Batsfjord
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Batsfjord: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Båtsfjord, der er et perfekt udgangspunkt, hvis du planlægger en bilrejse i Norge. Båtsfjord er beliggende i det nordligste Norge og byder på intet mindre end en fantastisk og enestående natur samt et rigt dyreliv. I dette område er det ikke ideelt at være afhængig af offentlig trafik, og en Sixt bil er derfor virkelig anbefalelsesværdig. Afhent din lejede bil ved den ønskede Sixt afdeling og begiv dig ud på eventyr i et tempo, der passer til din rejseform. Uanset om du skal på ferie med familien eller på forretningsrejse med jobbet, har Sixt en bil, der lever op til dine personlige kriterier. Kontakt os i dag, og så hjælper vi dig med at arrangere din bilrejse i det nordlige Norge.

 
 • Batsfjord
  Batsfjord Bilsenter AS
  9990 Batsfjord

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Batsfjord

  Sixt Billeje
  Batsfjord Bilsenter AS
  9990 Batsfjord

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Båtsfjord

Det spektakulære landskab og vidunderlige dyreliv er nogle af de ting, der trækker besøgende til smukke Båtsfjord i Nordnorge. En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Båtsfjord åbner op for eventyr i byen, men også i de omgivende miljøer og mere fjerntliggende landskaber. Vejene i og omkring Båtsfjord er gode og vedligeholdte, og den optimale måde at se dette fantastiske område på, er derfor med en udlejningsbil. Regionen Båtsfjord er spredt over et stort område med fantastiske landskaber, der både inkluderer enestående bjergkæder og dramatiske kystlinjer. Billeje i Båtsfjord kan f.eks. tage dig sydpå til den imponerende nationalpark Varangerhalvøya, som på samisk kaldes Várnjárga. I den enorme nationalpark kan du nyde unik flora og fauna samt samiske kulturpladser. Du kan også tage videre til Havningberg, som var en tysk kystforsvarsplads under Anden Verdenskrig eller til den dejlige ø Løkholmen med de smukke strande og solnedgange.

Udforsk Nordnorge i en robust og komfortabel Sixt bil

Sixt er en verdensførende udlejningsleverandør af kvalitetsbiler og tilbyder et fremragende udvalg af førsteklasses køretøjer i Båtsfjord. Alle besøgende i denne smukke, nordlige region kan drage fordel af det brede udbud af biler, som kommer i forskellige prisklasser og størrelser. Lej f.eks. en moderne økonomibil, en praktisk 4x4, en rummelig varevogn eller en robust stationcar til din tur. At rejse rundt i en Sixtbil er en behagelig og afslappet måde at se denne fascinerende region på, og du vælger selv, hvornår du trænger til en pause. Bestil f.eks. gerne GPS navigation sammen med billejen i Båtsfjord, så du slipper for irriterende kort på bilrejsen. Missionen er, at alle kunder ved Sixt Biludlejning i Båtsfjord får en tryg og fornøjelig rejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice