Billeje i Batsfjord

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Batsfjord filial

Adresse

Batsfjord Bilsenter AS, 9990 Batsfjord, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 18:00
Lør
08:00 - 15:00

Vores services ved Batsfjord

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Når du ankommer til Båtsfjord, befinder du dig i en af de nordligste byer og havne i Norge, nærmere betegnet ved Barentshavet. Sixt Biludlejning findes her i byens bilcenter tæt på den aktive havn og industriområde. Herfra har du et godt udgangspunkt til at komme rundt i det østlige Nordnorge, hvad enten du skal mod Nordkap, Kongsfjord eller Vardø. Du er helt tæt på havn, fiskeri, industri og samtidig en imponerende natur med store nationalparker. Vi tilbyder dig et udvalg af praktiske udlejningsbiler til enhver smag. Med billeje i Båtsfjord kan du bl.a. køre mod den blændende midnatssol eller skove og fjelde i en bil, der passer til det særlige ærinde. Du kommer nemt frem til hoteller, bjerge og laksefiskeri. Hent nøglerne til din Sixt udlejningsbil.
Sixt Biludlejning i Båtsfjord

Sixt Biludlejning i Båtsfjord

Sixt Biludlejning i Båtsfjord besidder en stor erfaring med at udleje biler til et globalt kundesegment, og vi sigter altid på den bedste service. Vi gør alt for, at du kommer til din lokale destination eller videre til de nærliggende områder i netop den bil, der er egnet til de lokale forhold. Du kan leje enhver egnet biltype hos Sixt Biludlejning Båtsfjord. Vælg f.eks. mellem stationcars, varevogne og vores 4x4. Vi tilbyder også leje af ekstraudstyr, herunder GPS'er og autostole. Lej din bil online eller med vores app. Har du spørgsmål om lokale forhold, brug for hjælp med booking eller oplysninger om området, så snakker vi gerne om det. Tingene lykkes altid med Sixts billeje i Båtsfjord.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Batsfjord
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Batsfjord.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Batsfjord?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Batsfjord?
Book nemt et langtidslejemål hos Batsfjord ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Batsfjord

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Batsfjord?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Batsfjord

    Vis mere