Billeje
Alta
Oversæt
Norge // Alta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Alta: Sixt biludlejning online booking

Søger du en helt unik feriedestination? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Alta og oplev Nordlysbyen i Norge, hvor du enten kan danse under midnatssolen eller betragte det fascinerende nordlys. Du har også muligheden for at køre hele vejen op til Nordkap, besøge de omkringliggende landsbyer langs vandet eller udforske historiske vigtige vidnesbyrd i form af helleristninger, der klassificeres som verdensarv. Drømmer du om at parkere bilen ved Nordlyskatedralen, køre hundeslæde eller opleve samerkulturen, så vælg Sixt billeje i Alta.

 
 • Alta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Alta Lufthavn
  9515 Alta

  Ma. - Fr.06:00 - 23:00
  Sø.08:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Alta

  Sixt Billeje
  Skiferveien 2
  9513 Alta

  Ma. - To.08:00 - 21:00
  Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Alta

Alta ligger i det nordlige Norge og har egen lufthavn, så det er nemt at benytte byen som et udgangspunkt for rundrejsen i Finnmark. Alta er særligt kendt for sin tilknytning til Nordlyset. Byen rummer således både Nordlyskatedralen og Nordlysobservatoriet, hvorfor byen også i folkemunde går under betegnelsen Nordlysbyen. Finnmark er både et elsket område om sommeren og vinteren, hvor der venter en række friluftsaktiviteter, lige fra ture på snescootere og hundeslæder til vandreture og cykelture langs vandet. Med biludlejning i Alta er det naturligvis også oplagt at tage videre ud i Nordnorge. Gode udflugtsmuligheder er helleristningerne i Hjemmeluft, som UNESCO har betragtet som verdensarv, samt turen op mod Nordkap, der kan nås under 4 timer. Du kan også dykke længere ned i Samernes kultur under dine køreture i området. Billeje i Alta er kort sagt et fantastisk alternativ til dig, der elsker naturen og dens mange muligheder.

Sixt leverer førsteklasses biler

Sixt Biludlejning er et af verdens største selskaber inden for branchen, og vores globale virksomhed med tyske rødder, går helt tilbage til 1912. I dag er der stationer verden over, der er med til at lette din rejse. Når du går ind under de forskellige stationer, vil du få et hurtigt overblik over, hvilke kategorier du kan vælge til dit kommende ophold, ligesom du kan tjekke de enkelte services, såsom 24 timers afhentningsservice og apps. Vores sortiment spænder over udlejningsbiler som cabrioleter, sportsvogne, 4x4, stationcars, varevogne og økonomibiler, og kendemærket er den høje standard til rimelige priser. Med biludlejning kan du også gøre brug af vores ekstraudstyr. Sigter du mod de længere strækninger, så medbring en GPS fra Sixt, så du altid når målet. Du kan også vælge services som fuld kaskobeskyttelse og et ekstra navn på lejekontrakten. Notér, at udvalget kan variere en smule mellem de forskellige stationer. Vil du vide mere om Sixt biludlejning i Alta, så kontakt os meget gerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice