Billeje
Podgorica
Oversæt
Montenegro // Podgorica
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Podgorica: Sixt biludlejning online booking

Tag på en bilrejse i det sydlige Montenegro med Sixt Biludlejning i Podgorica. Vi tilbyder dig en høj kvalitet på samtlige produkter, når du lejer en bil. Montenegro er en god mulighed for at opleve et land, der måske for nogen er en ukendt destination, men vi kan varmt anbefale at tage bilen med dig, så du oplever dette naturskønne område. Vælg din foretrukne Sixtbil og lej den til en favorabel pris, så du kan få råd til andet på ferien. Sixt ønsker dig en fantastisk rejse i den smukke hovedstad og resten af dejlige Montenegro.

 
 • Podgorica Lufthavn
  Airport Terminal
  81000 Podgorica

  Ma.08:00 - 21:00
  Ti. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 21:30
  Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Podgorica Banegård
  Trg Golootockih Zrtava 1
  81000 Podgorica

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Podgorica Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport Terminal
  81000 Podgorica

  Ma.08:00 - 21:00
  Ti. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 21:30
  Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Podgorica Banegård

  Sixt Billeje
  Trg Golootockih Zrtava 1
  81000 Podgorica

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Podgorica

Montenegros hovedstad Podgorica er en slående by, som byder på en skøn blanding af naturlig skønhed og et levende bymiljø. Styr gerne Sixtbilen mod den smukke Skadarsø, så du kan få den fantastiske udsigt over det turkise vand, eller besøg Ostrogklosteret, som er beliggende højt på Ostroka Greda i Podgorica. Fra Sixt Biludlejning i Podgorica kan du også nå frem til den smukke Millennium Bridge eller tage på camping tæt på Tara River Canyon, som er Montenegros længste kløft. Podgorica tilbyder desuden mange gode restauranter og barer, og med billeje i Podgorica kan du køre til byens smukke domkirke eller landets nationalhistoriske museum. I området finder du også det charmerende kloster Dajbabe og den dejlige Zlatica skov. Oplev spændende og smukke Podgorica i en komfortabel udlejningsbil fra Sixt, inden byen bliver en fast favorit for mange andre turister.

Tag med Sixt på en prisvenlig bilrejse i Montenegro

Sixt har udlejet biler i over 100 år og har i dag kontorer over det meste af verden. Vi er eksponenter for en fantastisk kundeservice, hvilket krydres med pålidelighed og imødekommenhed, når du lejer en bil til din rejse. Sixt Biludlejning i Podgorica er bl.a. en mulighed i byens lufthavn, og vores Sixtafdelinger tilbyder et bredt udvalg af biler og passer til alle slags rejsende i Montenegro. Book din moderne og komfortable økonomibil, stationcar, luksus sportsvogn eller 4x4 online på Sixts hjemmeside eller ved at gribe telefonen. Når du bestiller billeje i Podgorica, kan du også tegne fuld kaskobeskyttelse, booke GPS navigation, en autostol, dækning af yderligere en fører, ekstra bagageopbevaring og nyde ubegrænset kilometertal. Oplev Podgorica og omegn på en behagelig og sikker måde og slip uden om offentlige transportmidler. Bliver du fristet til et længere roadtrip, så husk, at vi har mere end 4000 internationale kontorer, så lad Sixt følge dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice