Billeje
Herceg Novi
Oversæt
Montenegro // Herceg Novi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Herceg Novi: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Herceg Novi tage dig med til det vestlige Montenegro. Dette lille land er måske nok lidt af en skjult perle for mange, men med en Sixt udlejningsbil på din rejse får du en oplagt mulighed for at opleve det bedste af Montenegro. Herceg Novi ligger ved kysten og er en yndet destination for feriegæster. Her finder du alt fra dejlige strande og små hyggelige caféer til spændende historiske seværdigheder. Kontakt Sixt i dag, så du kan få booket din udlejningsbil.

 
 • Herceg Novi Bus Station
  Dr. Jovana Bijelica 1
  85340 Herceg Novi

  Ma. - Lø.08:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Igalo/Palmon Bay Hotel
  Sava Ilica 7
  85347 Igalo, Herceg Novi

  Ma. - Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Herceg Novi Bus Station

  Sixt Billeje
  Dr. Jovana Bijelica 1
  85340 Herceg Novi

  Ma. - Lø.08:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Igalo/Palmon Bay Hotel

  Sixt Billeje
  Sava Ilica 7
  85347 Igalo, Herceg Novi

  Ma. - Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Herceg Novi

Herceg Novi udforsker du bedst med bil, så du slipper for at gå mellem alle byens udspredte seværdigheder. Denne charmerende by er bygget op omkring en imponerende gammel bydel, med et historisk torv og et majestætisk klokketårn i centrum. Gå ikke glip af Herceg Novis gamle bydel og de nærliggende museer, f.eks. den betagende fæstning Forte Mare, som blev bygget af venetianerne i sin tid, og som i dag bl.a. anvendes til at vise film på sommeraftener. Herceg Novi er desuden omgivet af smukke landskaber og dejlige strande. Med billeje i Herceg Novi kan du nemt tage mod de skønne strande Raaello, Topla eller Meljine, så du kan slappe af og nyde den rolige stemning. Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Herceg Novi, for så får du alle de fordele, der er ved at køre direkte hen til destinationen, uden at skulle skifte mellem byens offentlige transportmidler.

Book din billeje i Herceg Novi

Billeje i Herceg Novi med Sixt er legende let. Vælg mellem et stort udvalg af kvalitetsbiler hos os. Vi tilbyder kun de nyeste og mest komfortable modeller. Når du har taget stilling til, om du ønsker en stationcar, økonomibil, 4x4 eller måske noget helt fjerde, booker du kategorien telefonisk eller her på hjemmesiden. Sixtpersonalet hjælper dig også gerne, hvis du har spørgsmål til såvel produkter som booking og afhentning. Bemærk, at Sixt ikke kan garantere en specifik bilmodel, men udelukkende et køretøj fra din valgte bilkategori. Når du lejer en Sixtbil i Herceg Novi, kan du desuden drage fordel af gode tilbud på tilbehør som GPS navigation, dækning af yderligere en fører og ubegrænset kilometertal. Hvis du ankommer til Montenegro med fly og ønsker at afhente bilen og lejekontrakten i lufthavnen, er det ikke noget problem. Giv os blot besked i forvejen, og så arrangerer vi det hele for dig, så lej trygt en bil hos os.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice