Billeje
Budva
Oversæt
Montenegro // Budva
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Budva: Sixt biludlejning online booking

Budva i Montenegro er en sand perle ved Adriaterhavets kyst. Her finder du både dejlige badestrande, flotte historiske bygninger og et spændende natteliv. Med Sixt Biludlejning i Budva er du godt rustet til at komme omkring i området på egen hånd via en topmoderne udlejningsbil, der giver dig en frihed, som du helt sikkert vil sætte pris på, når du rejser til et så spændende sted som Budva. Tag bilen, når du skal en tur op i bjergene for at beundre den fantastiske udsigt over Adriaterhavet, eller rul vinduet ned og nyd vinden i håret, når du tager køreturen langs kysten. Budva har noget for enhver, og Sixt har helt sikkert noget for dig.

 
 • Budva/Hotel Admiral
  Jadranski put b.b.
  85310 Budva

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Budva/Hotel Admiral

  Sixt Billeje
  Jadranski put b.b.
  85310 Budva

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Budva

Budva er en oplagt destination, hvis du interesserer dig for historie. Byen kan nemlig spore sine rødder 2500 år tilbage, og det er således en af de ældste beboelser ved Adriaterhavet. Tag en tur rundt i den gamle bydel, hvor du bl.a. kan se den historiske bymur med dens tårne, porte og citadeller. Her mærker man for alvor historiens vingesus, og i Budva mærker man i det hele taget de forskellige påvirkninger, der har sat sit præg på byen. Gennem tiden har Budva både været romersk, byzantinsk og østrigsk ungarsk. Er du mere til afslapning, kan din billeje i Budva selvfølgelig også anvendes til at opleve de mange fine strande på den berømte Budvariviera samt hyggelige cafeer og det sprudlende natteliv. Mange rejser til Budva af netop denne grund, men her har du alligevel en fremragende mulighed for at kombinere kultur og forlystelser, og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig på vej. Ring eller lej en bil via vores hjemmeside. Billeje i Budva er et yderst budgetvenligt alternativ.

Lad Sixt være første destination på rejsen

Hos Sixt Biludlejning i Budva har vi altid en løsning, der passer til lige netop dine behov. Hos os kan du selvfølgelig forvente den samme imødekommenhed og gode service, der har gjort os til mange rejsendes førstevalg verden over, og uanset hvilken type bil du har brug for, kan vi hjælpe dig med at gøre rejsen helt perfekt. Vi tilbyder både almindelige personbiler og stationcars samt en terrængående 4x4, hvis du ønsker at udforske det bjergrige område udenfor byen. Ekstraudstyr som GPS og autostol kan selvfølgelig nemt tilføjes i forbindelse med bestillingen. Lad Sixt Biludlejning i Budva blive dit første stop på rejsen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice