Billeje
Ulaanbaatar
Oversæt
Mongoliet // Ulaanbaatar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ulaanbaatar: Sixt biludlejning online booking

Den prisvenlige udlejningsbil venter på dig ved Sixt Biludlejning i Ulaanbaatar, hvorefter du kan udforske Mongoliet som land. Lej en bil i dag og tag på opdagelse i dette fascinerende centralasiatiske land. Ulaanbaatar er Mongoliets hovedstad og er beliggende i den nordlige del af landet. Byen tilbyder både spændende historiske og kulturelle oplevelser samt kort køreafstand til betagende friluftstilbud. Udlejningsbilen tager dig hurtigt fra A til B, og det kan være din force, hvis du planlægger at komme rundt over større strækninger.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Ulaanbaatar

Når du foretager billeje i skønne Ulaanbaatar, kan du undersøge Mongoliet med en større frihed og fleksibilitet, end hvis du udelukkende satser på den kollektive transport. Bilrejsen starter først, når det passer dig, og du vælger altid selv, om du vil leje bilen for få dage eller måske uger. Ulaanbaatar er en livlig hovedstad, der mikser den moderne kultur med den traditionelle mongolske livsstil. Tag f.eks. gerne udlejningsbilen til det buddhistiske Gandan Kloster, som er regionens største og mest betydningsfulde kloster, hvor omkring 150 munke lever den dag i dag. Det er desuden turen værd at køre til Bogd Khan Winter Palace Museum, som er hjem for mange sjældne og vigtige kulturelle genstande. Fra Sixt Biludlejning i Ulaanbaatar har du heller ikke langt til Zaisan Hill, hvor du kan se mindesmærket fra Anden Verdenskrig og nyde en fantastisk udsigt over byen. Ulaanbaatar er desuden omgivet af fire hellige bjerge,og det er ligetil at tage udlejningsbilen på en tur ud i det smukke omgivende landskab. Uanset hvad du har planlagt for rejsen i Mongoliet, gør en moderne og komfortabel Sixtbil det muligt.

Sixt har den rette bil til din rejse i Mongoliet

Vælg den ønskede filial af Sixt Biludlejning i Ulaanbaatar og find bilen blandt et hav af førsteklasses køretøjer fra førende bilproducenter. Sixt tilbyder alt fra prisvenlige og pålidelige stationcars til økonomibiler og luksus sportsvogne. Er du til byferie eller et natureventyr? Sixt har præcis den bil, der passer til køreforholdene og dit rejseselskab. Billeje i Ulaanbaatar kan desuden hurtigt skræddersyes efter dine ønsker og behov, da du kan bestille nyttigt ekstraudstyr og tjenester. Med GPS navigation bliver du eksempelvis ledt på rette vej, en autostol giver sikkerhed til den yngste rejsende, mens dækning af yderligere en chauffør indebærer, at I kan dele køreansvaret. Et ubegrænset kilometertal giver endvidere fuld frihed til at lade eventyrlysten råde. Foretag din bestilling online eller pr. telefon.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice