Billeje i Mongoliet

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Mongoliet

Oplev Mongoliet

Sixt Biludlejning i Mongoliet

Sixt Biludlejning i Mongoliet

Med billeje i dejlige Mongoliet har du mulighed for at udforske dette spændende land og den fantastiske natur, interessante kultur og dejlige mad, som det byder på. Med en Sixt udlejningsbil har du fuld fleksibilitet på rejsen og får derfor frihed til at tage derhen, hvor du drømmer om. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil og ekstraudstyr, som lever op til dine krav. Lej en bil i dag online eller telefonisk og afhent den hos Sixt Biludlejning i Mongoliet, når du ankommer. Det kunne næsten ikke være nemmere at indløse adgangsbillet til en super komfortabel lejebil, der lever op til Sixt filosofi om at levere kvalitet til attraktive priser.Lej en bil hos Sixt og tag på et uforglemmeligt eventyr i enorme og smukke Mongoliet. Landet grænser op til Kina i syd og Rusland i nord og har i forskellige perioder tilhørt begge herredømme. Sixt tilbyder billeje i flere byer i Mongoliet, så du nemt kan vælge dit udgangspunkt.Du kan både opleve sibirsk bjergskov, grønne steppe og gold ørken samt vilde heste og imødekommende mennesker i dette fascinerende rige. Vær forberedt på, at en del veje i Mongoliet er grusveje, og at du derfor behøver ekstra tid til at komme rundt. Men med en udlejningsbil på ferien opnår du en frihed til at udforske steder, som ellers ikke kan nås på grund af manglende offentlig transport. Besøg gerne det fantastiske buddhisttempel Ghandan i hovedstaden Ulaanbaatar, hvordu kan finde nogle af Centralasiens største buddhastatuer, den krystalklare, blå sø Khövsgöl og de grønne dale eller Gorkhiterelj nationalpark, hvor der venter muligheder for ridning, vandring og nyde de magiske udsigtspunkter.
Kvalitetsbiler til overkommelige priser

Kvalitetsbiler til overkommelige priser

De væsentligste værdier for Sixt er kvalitet, fleksibilitet og service. Hos os finder du kun udlejningsbiler af højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du har råd til en tryg og god rejse. Du kan vælge mellem et hav af bilkategorier hos Sixt, forskelligt ekstraudstyr, heriblandt GPS navigation og sikkerhedsudstyr i form af autostole, og beskyttelsespakker med lav selvrisiko. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4 eller stationcar, så har vi det meste hos Sixt. Sortimentet afkategorier og tilbehørselementer varierer mellem vores kontorer, så tjek oplysningerne for Sixt Biludlejning i Mongoliet her på vores website. Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Sixtteamet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mongoliet
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mongoliet.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mongoliet?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mongoliet?
Uanset om du har planer om at blive i Mongoliet eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Mongoliet

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mongoliet?

Udforsk vores biludlejningslokationer Mongoliet

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Mongoliet

Vis mere