Billeje
Sainshand
Oversæt
Mongoliet // Sainshand
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sainshand: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Sainshand, hvor der venter kvalitetsbiler i alle størrelser til rejsen rundt i Mongoliet. Sainshand ligger i provinsen Dornogovi, og udlejningsbilen kan passende anvendes til at nærstudere denne sydøstlige del af Gobiregionen med kulturelle og historiske seværdigheder samt smukke naturlandskaber. Sixtkontoret er beliggende ved byens togstation, hvilket er praktisk for dig, der ankommer eller rejser derfra med tog eller bus. Vi tilbyder prisvenlige førsteklasses biler for enhver pengepung og til alle behov. Sixtteamet i Sainshand tager på professional vis vare på dine specifikke behov under bilrejsen gennem det sydlige Mongoliet.

 
 • Sainshand Banegård
  Sainshand
  44000 Sainshand

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Sainshand Banegård

  Sixt Billeje
  Sainshand
  44000 Sainshand

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Sainshand

Sixt har mange års erfaring med biludlejning og tilbyder altid kvalitetsbiler til yderst favorable priser. Få nøglerne til din pålidelige og moderne udlejningsbil ved Sixt i Sainshand og tag på opdagelse i denne eventyrlige del af Mongoliet. Lad gerne Sixt billeje i Sainshand føre dig ud på ture rundt i byen, hvor du bl.a. kan besøge det fredelige munkekloster Dechinchoinkhorlin Khiid, eller styre bilen hen til det nærliggende buddhisttempel Khamaryn, som er særligt populært blandt tibetanske budhister og samtidig er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Friluftselskeren kan også sætte kurs mod det dejlige naturreservat Ikh Nart, som er lidt af et mustsee, hvis man kommer til regionen eller besøger populære Gobi destinationer, såsom de smukke Khan Bayanzurkhbjerge eller de hvide sanddyner. Uforglemmelige oplevelser er der nok af i området, men valget af seværdigheder er helt og holdent dit. Måske skal du i virkeligheden blot bruge udlejningsbilen rent forretningsmæssigt?

Lej blandtet bredt Sixtudvalg i Sainshand

Du bestiller lynhurtigt din udlejningsbil ved Sixt i Sainshand online, via smartphoneappen eller pr. telefon, og skulle du fortryde bestillingen, er det lige så nemt at afbestille. Vores brede sortiment af alt fra moderne økonomibiler til rummelige og robuste 4x4%u2019er og stationcars, sikrer noget for enhver smag og behov. Vær opmærksom på, at bookinger af en bestemt bilmodel ikke er muligt, da vi ikke kan garantere tilgængeligheden for en specifik bilmodel på ankomstdagen, men Sixtteamet reserverer altid fra din udvalgte kategori. Hos Sixt Biludlejning i Sainshand får du desuden fantastiske tilbud på praktisk ekstraudstyr og tjenester, som gør det muligt at skræddersy din bestilling efter dine rejseønsker og krav. Sixts opgraderinger er til for at lette og forbedre din køreoplevelse. Tilføj f.eks. praktisk GPS navigation, et børnesæde, ubegrænset kilometertal, en ekstra dækning af flere førere under opholdet eller en særlig bagageløsning. Sixt billeje i Sainshand kan forhåndsreserveres her og nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice