Billeje i Erdenet

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Erdenet

Sixt Biludlejning i Erdenet

Sixt Biludlejning i Erdenet

Velkommen til Sixt Biludlejning i Erdenet, Mongoliets næststørste by! Den er samtidig en af Mongoliets yngste byer, og her, et stykke udenfor de fleste rejsendes radar, venter der dig både spændende attraktioner, skøn natur og en autentisk, mongolsk kultur. Med en udlejningsbil fra Sixt får du mulighed for at skræddersy din tur til Erdenet, og der er masser af plads til at være spontan, både i forhold til hvad du vil se og opleve. Drop alt bøvlet med at planlægge ud fra den kollektive transport og kontakt i stedet Sixt i Erdenet med henblik på leje en bil til alt fra ferierejsen til forretningsrejsen!En rejse i Mongoliet er en oplevelse ud over det sædvanlige, og når du vælger at lade rejsen begynde i Erdenet, venter der dig et helt unikt indblik i mongolsk kultur. Du befinder dig i landets nordvestlige del, møder stepperne taigaen, og med billeje i Erdenet venter den storslåede og uspolerede natur lige rundt om hjørnet. Er du frisk på en længere køretur, kan du med fordel tage turen op til den sydlige del af søen Khovsgol, bedre kendt som Mongoliets Blå Perle, hvor der er udsigt til de fantastiske Khoridol Saridagbjerge. Her er det med at huske vidvinkelobjektivet, for du får helt sikkert lyst til at tage masser af panoramabilleder ud over de endeløse stepper og de majestætiske bjerge! Vil du udforske et stykke af Mongoliets historie og kultur, kan vi anbefale en tur til klostret Amarbayasgalant, som ligger ca. 60 km nord for Erdenet. Det imponerende kompleks kan spore sine rødder tilbage til 1727 og har i dag en unik status som et af de få klostre i landet, der overlevede den sovjetiske udrensning af den buddhistiske tro i 1930%u2019erne. Her kan du virkelig dykke ned i både Mongoliets historie og religion, og så er det selvfølgelig også en perle for de arkitektonisk interesserede. Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger nærmere på billeje i netop Erdenet.
Lad Sixt tage hånd om transporten på turen

Lad Sixt tage hånd om transporten på turen

Hos Sixt Biludlejning i Erdenet er vores imødekommende og kompetente personale altid klar til at finde den transportløsning, der passer til lige netop dine behov. Vi kan tilbyde dig både almindelige personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4, hvis naturen skal opleves helt tæt på. Ekstraudstyr kan tilføjes i forbindelse med bestillingen, og har du spørgsmål undervejs, så kontakt os meget gerne.
Show more
Godt at vide når du lejer i Erdenet
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Erdenet.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Erdenet?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Erdenet. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Erdenet?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Erdenet
Kan jeg booke et langtidslejemål i Erdenet?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Erdenet?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Erdenet

Vis mere