Billeje
Erdenet
Oversæt
Mongoliet // Erdenet
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Erdenet: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Erdenet, Mongoliets næststørste by! Den er samtidig en af Mongoliets yngste byer, og her, et stykke udenfor de fleste rejsendes radar, venter der dig både spændende attraktioner, skøn natur og en autentisk, mongolsk kultur. Med en udlejningsbil fra Sixt får du mulighed for at skræddersy din tur til Erdenet, og der er masser af plads til at være spontan, både i forhold til hvad du vil se og opleve. Drop alt bøvlet med at planlægge ud fra den kollektive transport og kontakt i stedet Sixt i Erdenet med henblik på leje en bil til alt fra ferierejsen til forretningsrejsen!

 
 • Erdenet Banegård
  Erdenet Street
  61000 Erdenet

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Erdenet Banegård

  Sixt Billeje
  Erdenet Street
  61000 Erdenet

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Erdenet

En rejse i Mongoliet er en oplevelse ud over det sædvanlige, og når du vælger at lade rejsen begynde i Erdenet, venter der dig et helt unikt indblik i mongolsk kultur. Du befinder dig i landets nordvestlige del, møder stepperne taigaen, og med billeje i Erdenet venter den storslåede og uspolerede natur lige rundt om hjørnet. Er du frisk på en længere køretur, kan du med fordel tage turen op til den sydlige del af søen Khovsgol, bedre kendt som Mongoliets Blå Perle, hvor der er udsigt til de fantastiske Khoridol Saridagbjerge. Her er det med at huske vidvinkelobjektivet, for du får helt sikkert lyst til at tage masser af panoramabilleder ud over de endeløse stepper og de majestætiske bjerge! Vil du udforske et stykke af Mongoliets historie og kultur, kan vi anbefale en tur til klostret Amarbayasgalant, som ligger ca. 60 km nord for Erdenet. Det imponerende kompleks kan spore sine rødder tilbage til 1727 og har i dag en unik status som et af de få klostre i landet, der overlevede den sovjetiske udrensning af den buddhistiske tro i 1930%u2019erne. Her kan du virkelig dykke ned i både Mongoliets historie og religion, og så er det selvfølgelig også en perle for de arkitektonisk interesserede. Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger nærmere på billeje i netop Erdenet.

Lad Sixt tage hånd om transporten på turen

Hos Sixt Biludlejning i Erdenet er vores imødekommende og kompetente personale altid klar til at finde den transportløsning, der passer til lige netop dine behov. Vi kan tilbyde dig både almindelige personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4, hvis naturen skal opleves helt tæt på. Ekstraudstyr kan tilføjes i forbindelse med bestillingen, og har du spørgsmål undervejs, så kontakt os meget gerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice