Billeje
Mongoliet
Oversæt
Mongoliet
Ændre personlige oplysninger

Billeje Mongoliet: Sixt Rent a Car

Med billeje i dejlige Mongoliet har du mulighed for at udforske dette spændende land og den fantastiske natur, interessante kultur og dejlige mad, som det byder på. Med en Sixt udlejningsbil har du fuld fleksibilitet på rejsen og får derfor frihed til at tage derhen, hvor du drømmer om. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil og ekstraudstyr, som lever op til dine krav. Lej en bil i dag online eller telefonisk og afhent den hos Sixt Biludlejning i Mongoliet, når du ankommer. Det kunne næsten ikke være nemmere at indløse adgangsbillet til en super komfortabel lejebil, der lever op til Sixt filosofi om at levere kvalitet til attraktive priser.

Sixt Biludlejning i Mongoliet

Lej en bil hos Sixt og tag på et uforglemmeligt eventyr i enorme og smukke Mongoliet. Landet grænser op til Kina i syd og Rusland i nord og har i forskellige perioder tilhørt begge herredømme. Sixt tilbyder billeje i flere byer i Mongoliet, så du nemt kan vælge dit udgangspunkt.Du kan både opleve sibirsk bjergskov, grønne steppe og gold ørken samt vilde heste og imødekommende mennesker i dette fascinerende rige. Vær forberedt på, at en del veje i Mongoliet er grusveje, og at du derfor behøver ekstra tid til at komme rundt. Men med en udlejningsbil på ferien opnår du en frihed til at udforske steder, som ellers ikke kan nås på grund af manglende offentlig transport. Besøg gerne det fantastiske buddhisttempel Ghandan i hovedstaden Ulaanbaatar, hvordu kan finde nogle af Centralasiens største buddhastatuer, den krystalklare, blå sø Khövsgöl og de grønne dale eller Gorkhiterelj nationalpark, hvor der venter muligheder for ridning, vandring og nyde de magiske udsigtspunkter.

Kvalitetsbiler til overkommelige priser

De væsentligste værdier for Sixt er kvalitet, fleksibilitet og service. Hos os finder du kun udlejningsbiler af højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du har råd til en tryg og god rejse. Du kan vælge mellem et hav af bilkategorier hos Sixt, forskelligt ekstraudstyr, heriblandt GPS navigation og sikkerhedsudstyr i form af autostole, og beskyttelsespakker med lav selvrisiko. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4 eller stationcar, så har vi det meste hos Sixt. Sortimentet afkategorier og tilbehørselementer varierer mellem vores kontorer, så tjek oplysningerne for Sixt Biludlejning i Mongoliet her på vores website. Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Sixtteamet.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice