Billeje
Playa del Carmen
Oversæt
Mexico // Playa del Carmen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Playa del Carmen: Sixt biludlejning online booking

Begynder rejsen i det sydøstlige Mexico, og får du brug for en førsteklasses udlejningsbil, kan du vælge Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen. Når du har afhentet udlejningsbilen, kan du udforske den dejlige by og resten af Yucatánhalvøen. Her venter de pragtfulde palmestrande med krystalklart vand på dig og glem endelig ikke at tage et kig på den betagende natur, der omkranser seværdighederne. Fleksibilitet og frihed bliver nøgleord på din bilrejse med Sixt, og du kan få realiseret dine Mexicodrømme sammen med os. Lej en bil via vores hjemmeside eller kontakt os telefonisk, så vi kan snakke om mulighederne.

 
 • Cancun Lufthavn
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Cancun Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen

Playa del Carmen er en hurtigt voksende ferieby på Maya Riviera, og den kan beskrives beskrives som en kosmopolitisk blanding af amerikanske, europæiske og mexicanske gæster. Området har mange fantastiske hvide palmestrande og nærliggende koralrev med et sprudlende dyreliv, der gør det til et fremragende valg for dykning og snorkling. Med billeje i Playa Del Carmen kan du stille bilen ved gågaden Quinta Avenida, som er det rette sted til en slentretur eller til at betragte folkelivet. Her finder du også butikker, gode restauranter samt barer og klubber, så du kan nyde nattelivet i fulde drag. Lejer du en bil ved Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen, kan du desuden tage på fisketur med en charterbåd eller hoppe med på en af de mange dykkerbåde for at udforske revene, som er en del af det næststørste koralrev i verden. Lad Sixt tage dig med på et fantastisk Mexicoeventyr.

Vælg selv dit foretrukne Sixtkontor i Mexico

Vi har flere Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen samt i resten af Mexico, og du kan afhente bilen ved det kontor, der passer bedst ind i dit program. Vores Sixtafdelinger er en del af en koncern med ikke mindre 4000 internationale kontorer, der store som små tilbyder et fremragende udvalg af premium køretøjer, bl.a. vores moderne og komfortable stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4.  Du bedes her bemærke, at din forhåndsbooking kun gælder den valgte bilkategori, eftersom specifikke bilmodeller afhænger af udvalget ved det enkelte Sixtkontor på det givne tidspunkt. Vil du bestille ekstraudstyr til rejsen, f.eks. GPS navigation eller en autostol, så kan du nemt skræddersy din billeje i Playa Del Carmen. Spørg os meget gerne til råds, hvis du undrer dig over noget, for på Sixt gør vi alt for, at din bilrejse skal blive behagelig og skræddersyet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice