Billeje
Morelia
Oversæt
Mexico // Morelia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Morelia: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil direkte hos Sixt Biludlejning i Morelia, så du kan påbegynde planlægningen af din rejse til Mexico. Storbyen Morelia er centralt beliggende i det enorme, centralamerikanske land, og den smukke by blev registreret på UNESCO's Verdensarvsliste i 1991. Det er en fremragende idé at bestille Sixts billeje til rejsen i og omkring Morelia, da en udlejningsbil med stor sandsynlighed vil give dig en helt anden frihed i forhold til de offentlige transportmidler. Skab dig et overblik på Sixts hjemmeside, vælg blot din foretrukne afdeling og bestil herefter online, telefonisk eller via smartphoneappen.

 
 • Morelia Lufthavn
  Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia

  Ma. - Sø.06:00 - 23:00
  Helligdag06:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Morelia Historic Center
  Guillermo Prieto 40
  58000 Morelia

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Morelia Lufthavn

  Sixt Billeje
  Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia

  Ma. - Sø.06:00 - 23:00
  Helligdag06:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Morelia Historic Center

  Sixt Billeje
  Guillermo Prieto 40
  58000 Morelia

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Morelia

Morelia finder du i det centrale Mexico og omtrent 290 km vest for hovedstaden Mexico City. Det er ideelt at leje en bil i området, ikke blot for at opdage dejlige Morelia, men også til at få friheden til at udforske den nærliggende natur og de historiske seværdigheder i regionen. Begynd gerne besøget i Morelia ved byens majestætiske domkirke fra 1600tallet, der er hele 219 fod høj, og som imponerer med sin smukke barokarkitektur samt mange malerier og ornamenter. Træd dernæst ud på den levende og charmerende plads Plaza de Armas. Kør desuden gerne forbi det flotte springvand Fuente Tarascas i din smarte Sixtbil eller tag med til Benito Juárez zoologiske have syd for Morelia, hvor du blandt andet kan opleve næsehorn og giraffer. Fra Sixt Biludlejning i Morelia kan du også vælge at sætte kurs mod sydøst, hvor du efter omtrent 10 km vil nå den dejlige nationalpark Pico Azul, der er ideel til en vandretur.

Sixtbiler af en høj kvalitet på din Mexicorejse

Sixt har gjort det enkelt og billigt for dig at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Morelia. De mange førsteklasses Sixtbiler i Mexico kommer både som kompakte kvalitetsbiler såsom økonomibiler, større og mere rummelige modeller, herunder stationcars og 4x4'er, samt smarte sportsvogne, der tilføjer lidt ekstra luksus på rejsen. Vælg bilen blandt verdensberømte bilmærker såsom BMW og Mercedes Benz, der alle kan lejes til en konkurrencedygtig pris. Du bør dog være opmærksom på, at Sixt med billeje i Morelia ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel, da dette vil afhænge af kontorets udbud, men du er altid sikret et moderne køretøj af høj kvalitet fra den ønskede kategori. Du bestemmer frit, hvor længe du ønsker at leje bilen for, og flere af vores mexicanske kontorer tilbyder en 24 timers service med hensyn til afhentning og returnering.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice