Billeje
Hermosillo
Oversæt
Mexico // Hermosillo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hermosillo: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Hermosillo, en af Mexicos største byer. Med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til eventyr både i byen og i det omkringliggende landskab. Uanset om du vil slappe af på de nærliggende strande, opleve byen og den autentiske mexicanske kultur eller besøge nogle af de mange turistattraktioner, har du med billeje i Hermosillo chancen for at gøre det med mest mulig fleksibilitet og frihed. Her er der noget for enhver, både på vores kontor og i selve byen, og vi har helt sikkert en løsning, der passer til netop dig. Velkommen til!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Hermosillo

Hermosillo er hovedstad i delstaten Sonora. Tag for eksempel en tur ud i det fascinerende ørkenlandskab og nyd det storslåede panoramaview eller udforsk byens lange og spændende historie. Området omkring Hermosillo har været beboet af indfødte folkeslag i mere end 3000 år, så der er nok at opleve, hvis du interesserer dig for historie. Besøg i den forbindelse gerne La Pintada, som er et stort udgravningsområde ca. 60 km syd for byen med gravpladser og hulemalerier, der er tegnet af områdets indfødte. Er du mere til afslapning og badeferie? Her kan Hermosillo også være med. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Hermosillo og tag turen ud til den charmerende kystby Bahía de Kino, hvor du kan både sejle, dykke og bade. Alternativt kan du prøve San Carlos i den californiske bugt, hvor du kan nyde det fantastisk klare badevand på en varm sommerdag.

Lad Sixt sørge for transporten

Med Sixt billeje i Hermosillo har du optimale muligheder for at opleve både byen og de omkringliggende attraktioner, og uanset hvad du går efter, har vi en løsning, der passer til dig. Vil du tage turen ud til standene i det gode vejr? Hvorfor så ikke vælge en lækker, ny sportsvogn eller en cabriolet, så du kan få vind i håret og sol på huden? Rejser du til Hermosillo for at udforske byens lange historie, og vil du ud i ørkenen og se de arkæologiske udgravninger? I så fald har vi selvfølgelig også en terrængående 4x4, der nemt klarer det barske ørkenlandskab. Ekstraudstyr som for eksempel autostol og GPS kan vi klare på kontoret, så der ikke opstår forhindringer undervejs. Reservér via hjemmesiden i dag eller tag kontakt til os over telefonen, så vi kan hjælpe dig videre i processen. Vi besvarer i øvrigt meget gerne spørgsmål.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice