Billeje
Guadalajara Lufthavn
Oversæt
Mexico // Guadalajara // Guadalajara Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Guadalajara Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5
  45659 Guadalajara MX +52-3336885613
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: GDL
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Lej en bil i Guadalajara Lufthavn, så du kan opleve delstaten Jalisco, der er ophav til to af de ting, der for alvor kan sætte stemningen i gang: Tequila og Mariachi musik. Hovedbyen Guadalajara tilbyder dig storbyens puls, men med et landligt præg, hvor der er plads til at dyrke traditionelle mexicanske håndværk. Du ankommer til en by, der har det hele, lige fra forlystelsesparker til storslåede naturscenarier uden for byen. Vil du have hele pakken, så vælg Sixt Biludlejning i Guadalajara Lufthavn (GDL), så du nemt kommer rundt i byen og delstaten. På denne specifikke station kan du leje økonomibiler, stationcars og 4x4.

På rundtur i Guadalajara, Mexicos perle

Guadalajara Lufthavn kendes også som Don Miguel Hidalgo & Costilla Airport, og den servicerer bl.a. Guadalajara, der er Mexicos næststørste by og et rigtigt finanscentrum. Du er landet i det vestlige Mexico. Med billeje i Guadalajara Lufthavn kan du nå du til enestående naturseværdigheder som Lake Chapala og bjerglandsbyen San Sebastian del Oeste. Sidst nævnte område er ideelt tilv andringer og andre frilufts aktiviteter. Inde i Guadalajara kan du bl.a. gennemleve, hvordan man fremstiller tequila, ligesom du kan tage børnene med i Guadalajara Zoo eller forlystelsesparken Selva Magica. Med Sixt Biludlejning i Guadalajara er du altid sikker på at støde på nye seværdigheder, der beriger din rejse, hvad enten det gælder fritid eller forretninger.

Ring eller skriv til os

Billeje i Guadalajara Lufthavn kan bookes ved enten at ringe eller skrive til os. Herefter klarer vi alle procedurer, så din bil står klar ved ankomsten i lufthavnen. Det er her, at en vellykket Mexicorejse bør tage sin begyndelse! Søger du tips til destinationen, eller kan vi hjælpe dig med ekstraudstyr, er vi også behjælpelige på denne front. GPS'en er f.eks. uundværlig på en længere tur rundt i Jalisco.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Guadalajara Lufthavn GDL Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5 45659 Guadalajara 20.521667, -103.311111 +52-3336885613

Sixt kontorer Guadalajara Lufthavn GDL

Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5
45659 Guadalajara
 
Tlf. +52-3336885613

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice