Billeje
Trou d'Eau Douce
Oversæt
Mauritius // Trou d'Eau Douce
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trou d'Eau Douce: Sixt biludlejning online booking

Udforsk den eksotiske, østafrikanske ø Mauritius på behagelig vis, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce. Den charmerende, lille by ligger på Mauritius' østkyst og det er et oplagt sted at starte bilrejsen, hvis du vil være tæt på smuk natur og gode udflugtsmuligheder med Sixtbilen. Det er både enkelt og prisvenligt at gøre brug af Sixts billeje i Trou D'Eau Douce. Vores hjemmeside giver et godt overblik over praktisk tilbehør og kvalitetbiler, der kan lejes i området, og der pålægges ingen skjulte omkostninger i forbindelse med bestillingen. Find bilkategorien, der passer dig, og bestil online. Vi sidder også klar ved telefonen.

 
 • Mauritius/Friday Attitude
  Coastal Road, La Pelouse
  . Trou d'Eau Douce

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Tropical Attitude
  La Pelouse
  54703 Trou d'Eau Douce

  Ma. - Sø.07:30 - 18:00
  Helligdag07:30 - 18:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Friday Attitude

  Sixt Billeje
  Coastal Road, La Pelouse
  . Trou d'Eau Douce

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

 • Mauritius/Tropical Attitude

  Sixt Billeje
  La Pelouse
  54703 Trou d'Eau Douce

  Ma. - Sø.07:30 - 18:00
  Helligdag07:30 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce

Trou D'Eau Douce er omkranset af en række smukke strande, som du nemt når med Sixtbilen. Parkér for en stund udlejningsbilen ved Trou D'Eau Douces dejlige, hvide sandstrande, bad i det lave havvand og snorkl blandt de mange koraller og fisk. Trou D'Eau Douce er også populær for sine bådture ud til den maleriske paradisø Île Aux Cerfs, der er hjemsted for turkise laguner, afsides, kridhvide strande, hyggelige strandrestauranter og forskellige slags vandsportsaktiviteter. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vælger at foretage dig med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce. Vi anbefaler dog, at du udnytter Sixtbilen til at opdage øens smukke natur, heriblandt kratersøen Ganga Talao og nationalparken Black River Gorges mod sydvest, men du kan også lære mere om Mauritius' historie på Blue Penny Museet i hovedstaden Port Louis.

Hos Sixt er fleksibilitet og komfort i fokus

Hos Sixt har vi udlejet kvalitetsbiler og ydet en personlig service til vores kunder siden opstarten tilbage i 1912. I dag finder man Sixtkontorer over det meste af verden, og ved Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce venter der som altid førsteklasses køretøjer til alle slags rejser. Lej eksempelvis en stationcar, hvis der skal være plads til hele familien og bagagen. Book en robust 4x4'er, der kan tage dig rundt i Mauritius' betagende natur, eller bestil en luksus sportsvogn, hvis du søger ekstra stil og komfort under opholdet. Det er op til dig, hvor længe du vil have adgang til Sixts billeje i Trou D'Eau Douce. Måske skal bilen blot ud med på en enkelt dagsrejse, eller måske planlægger du en lang række udflugter overalt på øen gennem dit ugelange ophold. Vi ser frem til at se dig i Trou D'Eau Douce.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice