Billeje i Quatre Bornes

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Quatre Bornes

Sixt Biludlejning i Quatre Bornes

Sixt Biludlejning i Quatre Bornes

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Quatre Bornes på Mauritius allerede i dag og oplev øen, der er blevet ultrapopulær i de seneste år. Her kan du tage på opdagelse blandt sukkerrørsplantagerne, de charmerende fiskelandsbyer samt eksklusive ferieresorts med direkte udgang til hvide sandstrande og smukke laguner, og øens bjergrige landskaber giver mulighed for at køre rundt blandt vandfald og vandrestier. Din billeje i Quatre Bornes fås til en attraktiv pris her på siden, men bookinger kan også foretages både telefonisk og direkte på kontoret. Har flyet sat kursen mod Mauritius, lander du snart i en ørepublik ude i Det Indiske Ocean, der i dag hører til Afrikas territorium. Mauritius ligger øst for Madagaskar, og den har været både under engelsk, fransk og hollandsk styre, hvorfor der er masser af kolonial historie, du kan udforske på øen. Med Sixts biludlejning i Quatre Bornes kan du som det første udforske øens blomsterby, der er placeret i det vestlige Mauritius. Navnet Quatre Bornes henviser til de milepælssten, der oprindeligt udgjorde skellet mellem 4 større sukkerplantager. I dag kan du stadig stille bilen og bevæge dig rundt blandt flere af plantagerne, ligesom byen er spækket med charmerende markeder og gode vandremuligheder i det kuperede terræn. Med billeje i netop Quatre Bornes har du alle chancer for at besøge øens hovedstad Port Louis, der blot ligger 14 km fra byen, og du kan tage et smut forbi naturparken Casela World of Adventures, hvor du bl.a. kan komme ud at gå blandt løver, eller måske skal du håndfodre girafferne. Der venter en række unikke eventyr i den populære park. Samtidig bør du tage dig tid til at opleve mange af øens andre tilbud såsom svømmeture blandt delfinture, oplevelser i selskab med kæmpeskildpadderne og kitesurfing blandt nogle af verdens smukkeste laguner.
Bestil trygt hos Sixt

Bestil trygt hos Sixt

Sixts biludlejning i Quatre Bornes er omfattet af stor tryghed. Ikke alene handler du med en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, men også en af de ældste i branchen. Vi samarbejder med nogle af de bedste bilfabrikanter på dagens marked, hvorfor du trygt kan regne med at skulle på rejse i en driftssikker bil, der har alle de fornødenheder, du søger. Udlejningsbilen kan endvidere udstyres med ekstra tilbehør efter eget valg, hvad enten du går efter en stationcar, økonomibil eller noget helt andet fra vores varesortiment. Vi ser frem til at høre fra dig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Quatre Bornes
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Quatre Bornes.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Quatre Bornes?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Quatre Bornes. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Quatre Bornes?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Quatre Bornes
Kan jeg booke et langtidslejemål i Quatre Bornes?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Quatre Bornes?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Quatre Bornes

Vis mere