Billeje
Quatre Bornes
Oversæt
Mauritius // Quatre Bornes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Quatre Bornes: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Quatre Bornes på Mauritius allerede i dag og oplev øen, der er blevet ultrapopulær i de seneste år. Her kan du tage på opdagelse blandt sukkerrørsplantagerne, de charmerende fiskelandsbyer samt eksklusive ferieresorts med direkte udgang til hvide sandstrande og smukke laguner, og øens bjergrige landskaber giver mulighed for at køre rundt blandt vandfald og vandrestier. Din billeje i Quatre Bornes fås til en attraktiv pris her på siden, men bookinger kan også foretages både telefonisk og direkte på kontoret.

 
 • Mauritius Quatre Bornes
  5 Ave.Bernardin de SaintPierre
  72350 Quatre Bornes, Mauritius

  Ma. - Fr.08:30 - 16:30
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mauritius Quatre Bornes

  Sixt Billeje
  5 Ave.Bernardin de SaintPierre
  72350 Quatre Bornes, Mauritius

  Ma. - Fr.08:30 - 16:30
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Quatre Bornes

Har flyet sat kursen mod Mauritius, lander du snart i en ørepublik ude i Det Indiske Ocean, der i dag hører til Afrikas territorium. Mauritius ligger øst for Madagaskar, og den har været både under engelsk, fransk og hollandsk styre, hvorfor der er masser af kolonial historie, du kan udforske på øen. Med Sixts biludlejning i Quatre Bornes kan du som det første udforske øens blomsterby, der er placeret i det vestlige Mauritius. Navnet Quatre Bornes henviser til de milepælssten, der oprindeligt udgjorde skellet mellem 4 større sukkerplantager. I dag kan du stadig stille bilen og bevæge dig rundt blandt flere af plantagerne, ligesom byen er spækket med charmerende markeder og gode vandremuligheder i det kuperede terræn. Med billeje i netop Quatre Bornes har du alle chancer for at besøge øens hovedstad Port Louis, der blot ligger 14 km fra byen, og du kan tage et smut forbi naturparken Casela World of Adventures, hvor du bl.a. kan komme ud at gå blandt løver, eller måske skal du håndfodre girafferne. Der venter en række unikke eventyr i den populære park. Samtidig bør du tage dig tid til at opleve mange af øens andre tilbud såsom svømmeture blandt delfinture, oplevelser i selskab med kæmpeskildpadderne og kitesurfing blandt nogle af verdens smukkeste laguner.

Bestil trygt hos Sixt

Sixts biludlejning i Quatre Bornes er omfattet af stor tryghed. Ikke alene handler du med en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, men også en af de ældste i branchen. Vi samarbejder med nogle af de bedste bilfabrikanter på dagens marked, hvorfor du trygt kan regne med at skulle på rejse i en driftssikker bil, der har alle de fornødenheder, du søger. Udlejningsbilen kan endvidere udstyres med ekstra tilbehør efter eget valg, hvad enten du går efter en stationcar, økonomibil eller noget helt andet fra vores varesortiment. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice