Billeje
Port Louis
Oversæt
Mauritius // Port Louis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Port Louis: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Port Louis, så du kan udforske alt det, du har lyst til på Mauritius, der er en berømt feriedestination. Den vidunderlige østat Mauritius er beliggende i Det Indiske Ocean, og hovedstaden Port Louis finder du ved nordvestkysten. Med Sixts billeje i Port Louis kan du udforske øens betagende natur, der byder på alt fra vidunderlige, hvide sandstrande til grønne sukkerrørsplantager, ligesom du kan tage på opdagelse blandt kulturelle og historiske attraktioner.

 
 • Mauritius/Delivery Service
  Delivery Service
  . Mauritius

  Ma. - Sø.08:30 - 16:30
  Helligdag08:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Mauritius/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery Service
  . Mauritius

  Ma. - Sø.08:30 - 16:30
  Helligdag08:30 - 16:30

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Port Louis

Port Louis er et fremragende udgangspunkt for en behagelig rejse på Mauritius. En kort køretur nord for storbyen finder du den smukke og fredelige botaniske have Sir Seewoosagur Ramgoolam, der er populær blandt rejsende for sine mange planter, damme og rolige områder, og styrer du Sixtbilen østpå kommer du til bjerget Pieter Both, hvor du finder fantastiske og udfordrende vandringsled. Når du lejer en bil ved en Sixt Biludlejning i Port Louis, kan du naturligvis også udforske andre dele af øen. Besøg gerne dele af vestkysten med din bil, så du kan opleve enestående strande såsom den 2 km lange og fredelige Mont Choisy mod nord eller den populære Le Morne mod syd, som er kendt for sine dramatiske bjerglandskaber, det krystalklare vand og gode kitesurfingforhold. Med en komfortabel Sixtbil på turen kan du nå at opleve rigtig meget, endda på behagelig vis.

Førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt

Med Sixt Biludlejning kan du glæde dig til en behagelig og tryg bilrejse på Mauritius. Den eksotiske ø byder på et hav af seværdigheder og naturoplevelser, som du endelig ikke må misse, og den nemmeste måde at tage rundt på er med en udlejningsbil. Ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Port Louis finder du det rette køretøj, der passer dig og dit eventuelle rejseselskab. Uanset om du skal på ferie med familien eller vennerne eller måske besøger øen på en travl forretningsrejse, finder du en moderne udlejningsbil hos Sixt, der er stor eller lille nok, har plads til bagagen og giver komfort under opholdet. Gennemse udbuddet af kvalitetsbiler her på hjemmesiden og reservér derefter Sixts billeje i Port Louis online eller telefonisk. Skulle du ønske ekstra tilbehør eller tjenester, herunder GPS navigation, ubegrænset kilometertal eller registrering af flere chauffører på bilrejsen, står Sixtteamet klar til at hjælpe dig. Vi er en af verdens største udbydere og kan derfor give dig en oplevelse, hvor professionalisme og tryghed går hånd i hånd.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice