Billeje
Pointe aux Piments
Oversæt
Mauritius // Pointe aux Piments
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pointe aux Piments: Sixt biludlejning online booking

Tag på en spændende bilrejse på det eksotiske Mauritius i et køretøj fra Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments. Den charmerende lille by Pointe Aux Piments er beliggende ved øens nordvestkyst og er et fremragende udgangspunkt for en skøn ferie på Mauritius. Opdag områdets strande og naturseværdigheder eller gør brug af Sixts billeje i Pointe Aux Piments til at opdage resten af den spændende ø. Med en udlejningsbil kan du nemt udforske hele Mauritius i et tempo, der passer dig, og du slipper for at skulle rejse med dyre taxaer. Uanset størrelsen på rejseselskabet har Sixt bilen til dig.

 
 • Mauritius/Récif Attitude Hotel
  Royal Road
  21306 Pointe aux Piments

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Récif Attitude Hotel

  Sixt Billeje
  Royal Road
  21306 Pointe aux Piments

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments

Det er oplagt at starte rejsen rundt på Mauritius ved at udforske nogle af øens mange paradisstrande, der har været et varemærke for øen gennem flere årtier. I hyggelige Pointe Aux Piments finder du en smuk, hvid sandstrand med palmer og et rigt koralrev, der begynder i kort afstand fra sandet. En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments giver dig naturligvis også mulighed for at opdage andre dele af øen. Turen ned til Mauritius' største nationalpark Black River Gorges bliver legende let i Sixtbilen, og vel fremme i det magiske naturområde kan du nyde imponerende vandfald, smukke bjerge og fantastiske udsigtspladser. Kan du ikke få nok af dejlige strande og krystalklart havvand, kan du sætte kurs mod smukke og fredelige Anse La Raie på den nordligste top eller rolige og vidunderlige Blue Bay i en lagune ved den sydøstlige kyst, der byder på fint sand og mange farverige fisk. Mulighederne bliver mange på din ferie på Mauritius, når du lejer bilen her hos Sixt.

Afsted i en Sixtbil

Lad os tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med din billeje i Pointe Aux Piments, så du kan lægge al din energi i at planlægge det sjove til ferien. Du slipper for at skulle vente på forsinkede busser eller trænges med andre rejsende på din ferie, når valget falder på en Sixtbil, hvor du kan køre direkte til de afsides strande og spændende seværdigheder, som øen har at byde på. Skab dig et overblik over de mange kvalitetsbiler og tilbehør ved Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments på hjemmesiden og bestil eksempelvis din økonomibil, stationcar eller 4x4'er telefonisk eller online. Bemærk blot, at Sixt sikrer dig et køretøj fra din bookede bilkategori, men at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel ved forhåndsreservation.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice