Billeje
Palmar
Oversæt
Mauritius // Palmar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Palmar: Sixt biludlejning online booking

Besøg medarbejderteamet hos Sixt Biludlejning Palmar på det fortryllende Mauritius! Når du er klar med en udlejningsbil fra Sixt, har du alle muligheder for at komme rundt på øen på egen hånd. Palmar ligger lige uden for den hyggelige lille by Troud' Eau Douce, og den kan bl.a. byde på fine, hvide sandstrande og en supergod beliggenhed. Uanset om du vil bade, tage på opdagelse i hovedstaden Port Louis eller udforske øens indre, er det værd at tage Sixt Biludlejning Palmar med ind i rejseplanlægningen. Lej en bil hos os i dag, online eller telefonisk.

 
 • Mauritius/Tropical Attitude
  La Pelouse
  54703 Trou d'Eau Douce

  Ma. - Sø.07:30 - 18:00
  Helligdag07:30 - 18:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Tropical Attitude

  Sixt Billeje
  La Pelouse
  54703 Trou d'Eau Douce

  Ma. - Sø.07:30 - 18:00
  Helligdag07:30 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Palmar

Med Palmar er der lagt op til en drømmeferie af de klassiske, men med en udlejningsbil fra Sixt får opholdet hurtigt en ekstra dimension. Nu kan du nemlig krydre sandstrandene med spændende dagsture til eksempelvis hovedstaden Port Louis, hvor der venter dig gode shoppingmuligheder og spændende restauranter. Hvad med at besøge den verdensberømte papirhandel Corner Shop, hvor du kan shoppe unikke kuglepenne og brevpapir, eller køre på opdagelse i det hyggelige Caudan havneområde? Vil du hellere ud i naturen, kan du tage turen i sydvestlig retning og besøge halvøen Le Morne Brabant med den karakteristiske klippe, som rager op i landskabet. Landskabet betegnes som verdensarv af UNESCO. Forsøg gerne at bestige klippen, hvis du har mod på et par timers gåtur og lidt sved på panden. Og din belønning? Køreturen i Sixtbilen hjem til Palmar byder på den flotte natur på venstre hånd, mens udsigten til Det Indiske Ocean på den anden side bestemt også er yderst bjergtagende. Billeje i Palmar bliver derfor lynhurtigt en af dine bedste investeringer under rejsen.

Lej bilen hos Sixt og gør tingene lettere for dig selv

Billeje i Palmar kan bookes på forhånd, og på den måde skal du ikke opsøge alverdens forhandlere efter ankomsten for at finde en ledig bil. Du ved præcis, hvor du finder os, og du ved, at vi har bilen klar til dig, når du har forhåndsvalgt bilkategorien. Vi kan bl.a. tilbyde dig personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og eftersom alle bilerne er i fineste stand og af nyere dato, er det helt og holdent et spørgsmål om personlige præferencer. Måske har det altid været en drøm at cruise rundt i sportsvognen inde i byen, eller måske er du den fornuftige type, der tænker over, hvilke områder du skal besøge undervejs, hvorfor du gerne vil finde det rigtige match.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice