Billeje
Le Morne
Oversæt
Mauritius // Le Morne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Morne: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Le Morne og lad vores team finde det helt rigtige køretøj til turen rundt på Mauritius. Le Morne er beliggende ved den sydvestlige kyst og på den betagende halvø Le Morne Brabant, som er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er et fremragende udgangspunkt for dig, der har et ønske om at krydse øen på de forskellige dagsudflugter. Bestil din billeje i Le Morne her via hjemmesiden, smartphoneappen eller telefonisk, så du er sikker på, at udlejningsbilen og lejekontrakten er tilgængelig, når du viser dig på kontoret i Le Morne. Det er dog også muligt at dukke uanmeldt op på kontoret, hvis billeje er en pludselig indskydelse.

 
 • Mauritius/RIU Creole Club
  Coastal Road
  91202 Le Morne

  Ma. - Sø.08:30 - 13:00
  Helligdag08:30 - 13:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/RIU Creole Club

  Sixt Billeje
  Coastal Road
  91202 Le Morne

  Ma. - Sø.08:30 - 13:00
  Helligdag08:30 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Le Morne

Halvøen Le Morne Brabant er omringet af Det Indiske Ocean og byder på imponerende klipper, spændende grotter og en omgivende lagune med en herlig kyststrækning. Start gerne med at besøge den vidunderlige strand Le Morne ved halvøens vestkyst og ved foden af bjerget med samme navn. Boltr dig i det hvide sand, læs en bog under en svajende palme eller tag surfbrættet under armen og begiv dig ud i havet. Bilen fra Sixt Biludlejning i Le Morne kan selvfølgelig også udnyttes til at tage på længere roadtrips og opdagelser på øen. Godt 20 km øst for Le Morne finder du den imponerende nationalpark Black River Gorges med mange gode vandreruter, der tager dig forbi betagende vandfald og til flotte udsigtspunkter, og fortsætter du videre østpå, når du til sidst Blue Bay Marinepark, hvor du kan snorkle og dykke blandt koraller og farverige fisk.

Alt til bilferien på Mauritius

Når du booker her hos Sixt, kan vi altid tilbyde dig en personlig service, ligesom vi ikke har skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer på vores forskellige løsninger. Vi hjælper dig i sikker stil med at skræddersy bestillingen, så den passer til dine behov og din pengepung. Nogle af de udlejningsbiler, du finder ved Sixt Biludlejning i Le Morne, er blandt andet komfortable og moderne økonomibiler samt stationcars, og skulle du have brug for praktisk ekstraudstyr, er det altid noget, vi kan tilføje til din booking. Vær opmærksom på, at du i forbindelse med billeje i Le Morne bestiller på baggrund af en bilkategori og ej et specifikt bilmærke. Hos Sixt vil du dog altid modtage en modsvarende udlejningsbil fra kategorien, der holder samme høje standard og komfort, hvilket har været kendetegnende for Sixt siden opstartsåret 1912.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice