Billeje
Flic en Flac
Oversæt
Mauritius // Flic en Flac
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Flic en Flac: Sixt biludlejning online booking

Er du på vej til det magiske Mauritius? Dine rejseforberedelser kunne passende begynde med at bestille billeje via filialen Sixt Biludlejning i Flic En Flac. Den lille by Flic En Flac ligger ved den smukke vestkyst, og i dag finder du mange hoteller, restauranter og butikker i området. Sixt tilbyder premium køretøjer i diverse udgaver ved de respektive afdelinger, så uanset om I er et par på udkig efter en mindre udlejningsbil eller en hel familie, der har brug for plads til alle samt bagagen, har Sixt udlejningsbilen, der passer ind. Find Sixts billeje i Flic En Flac til en favorabel pris og hold øje med hjemmesiden for gode tilbud.

 
 • Mauritius/Tropical Attitude
  Wolmar
  90503 Flic en Flac

  Ma. - Sø.08:30 - 16:30
  Helligdag08:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Mauritius/Tropical Attitude

  Sixt Billeje
  Wolmar
  90503 Flic en Flac

  Ma. - Sø.08:30 - 16:30
  Helligdag08:30 - 16:30

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Flic En Flac

Flic En Flac ligger mindre end en times kørsel fra øens lufthavn og er en ideel base, når du skal udforske vestkysten. Selve byen er hjemsted for en lang kyststrækning med azurblåt havvand, og uden for Flic En Flac finder du nogle af øens bedste dykkersteder omkring diverse huler. Kør gerne fra Sixtafdelingen i Flic En Flac langs kysten ned til halvøen Le Morne Brabant, hvor du kan vandre eller finde fantastisk surfingmuligheder, eller mod den vidunderlige nationalpark Black River Gorges, hvor du kan vandre i den frodige regnskov og blandt smukke vandfald. Lejer du en bil ved Sixt Biludlejning i Flic En Flac, kan du såmænd også køre langs kysten op til hovedstaden Port Louis, hvor du for eksempel kan lære mere om øens historie ved museet Blue Penny, se den imponerende moské Jummah eller besøge det livlige marked Mercado Central. Når du vel er bag rattet i din premium Sixtbil, kan du sætte kurs mod netop det, du vil opleve på Mauritius.

Få stor komfort i udlejningsbilerne fra Sixt

I forbindelse med Sixts billeje i Flic En Flac får du gode muligheder for at tilpasse bilrejsen efter dine ønsker. Sixt tilbyder diverse tjenester og ekstraudstyr ved sine kontorer, så du eksempelvis kan tilføje behagelige autostole og praktisk GPS navigation til bestillingen eller opgradere billejen med ubegrænset kilometertal eller registrering af flere navne på lejekontrakten. Mange gange giver vi dig også mulighed for at afhente eller returnere køretøjet hos din valgte Sixt Biludlejning i Flic En Flac uden for de regulære åbningstider, så du opnår fuld fleksibilitet til at planlægge rejsen, som du ønsker det. Hos Sixt fokuserer vi på dine behov og ønsker i forbindelse med bilrejsen, så kontakt os i dag.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice