Billeje
Calodyne
Oversæt
Mauritius // Calodyne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Calodyne: Sixt biludlejning online booking

Gør din rejse til paradiset Mauritius lidt ekstra behagelig og fleksibel ved at leje en bil fra Sixt Biludlejning Calodyne. Hvis du planlægger en ferie på den østafrikanske ø, er det ganske fornuftigt at leje en udlejningsbil, der giver komfort og plads til hele rejseselskabet. Slip for at skulle tilpasse ferien efter bustabeller eller at skulle trænges med mange andre rejsende, når du bestiller en Sixtbil, og hvorfor tage en stor omvej, når du kan køre direkte? Du kan reservere billeje i Calodyne via vores hjemmeside, smartphoneapp eller telefonisk gennem kundeserviceteamet. Vi er også klar med tips og råd, hvis det er første gang, du skal kombinere et ophold på Mauritius med billeje.

 
 • Mauritius/Zilwa Attitude Hotel
  Royal Road
  . Calodyne

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Zilwa Attitude Hotel

  Sixt Billeje
  Royal Road
  . Calodyne

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Calodyne

Calodyne ligger på Mauritius nordlige spids, og med et ophold her har du fremragende muligheder for at give slip på hverdagens stress og jag. Den dejlige nordkyst er hjemsted for flere fredelige og maleriske sandstrande med det fineste, hvide sand, herunder den smukke strand ved Cap Malheureux, og herfra har du også mulighed for at tage en katamaran ud til den vidunderlige ø Île Plate, der lover krystalklart vand, fremragende snorkelmuligheder blandt eksotiske fisk samt svajende palmer. Den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Calodyne kan naturligvis også anvendes til hyggelige udflugter og spændende roadtrips rundt på resten af øen. Kør eksempelvis langs vestkysten for at komme ned til det fortryllende skovreservat Ebony, hvor man arbejder hårdt for at bevare Mauritius rige flora og fauna, eller besøg det imponerende og fredelige hindutempel Maheswarnath Mandir nord for Triolet, der åbnede i 1891.

Tag del i Sixts høje kvalitet til en favorabel pris

Vores billeje i Calodyne giver dig altid adgang til et moderne og komfortabelt køretøj til en rimelig pris. Vi servicerer og udskifter jævnligt vores mange udlejningsbiler for at sikre, at de holder den høje standard, der lever op til Sixts hårde krav. Bilerne er ligeledes få måneder gamle, når de udlejes til den pågældende kunde. Det er op til dig at pege på den endelige kategori, såsom en stationcar eller økonomibil, ved Sixt Biludlejning i Calodyne. Hav altid øje for, at din billeje bygger på selve kategorien og eksempelvis ej på specifikke bilmærker. Vi ser frem til at se dig i Calodyne. Glæd dig til at stifte bekendtskab med et driftigt team, der hædrer den virksomhed, der har været i gang siden 1912 og altid har været betragtet som et troværdigt brand.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice