Billeje
Belle Mare
Oversæt
Mauritius // Belle Mare
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Belle Mare: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning Belle Mare præsentere dig fordet fantastiske Mauritius. I det dejlige ressort område Belle Mare får du et perfekt udgangspunkt og kan drage fordel af et skønt vejr, lækkert badevand og hvide sandstrande, der indbyder til både aktiviteter og afslapning med en god bog. Når du vælger en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning, har du samtidig ekstra gode forudsætninger for at komme omkring på øen, uanset om du er til ren kultur eller søgning efter den lille, uspolerede sandstrand, som ingen andre besøgende har opdaget. Lej en bil hos os allerede i dag!

 
 • Mauritius/Sunrise Attitude
  Royal Road
  . Belle Mare

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Sunrise Attitude

  Sixt Billeje
  Royal Road
  . Belle Mare

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Belle Mare

Mauritius er et af verdens mest besøgte rejsemål i Det Indiske Ocean, og har man først én gang oplevet den smukke natur og den gæstfrie befolkning, forstår man hurtigt hvorfor. Med Sixt Biludlejning Belle Mare som dit udgangspunkt er du godt rustet til turen, og selvom de mange hvide sandstrande selvfølgelig frister, er der flere ting, du ikke må snyde dig selv for, når du besøger øen. Trænger du til at få pulsen lidt op efter en dasedag under solens stråler, er en tur til Le Morne Brabant et must. Halvøen ligger på Mauritius' sydvestlige spids godt 75 km fra Belle Mare, og her kan du komme tæt på naturen på en helt unik måde. Den store klippeformation, som dominerer halvøen, er nemlig også at finde på UNESCO's Verdensarvsliste, og er du frisk på at stille bilen for en stund og i stedet få lidt sved på panden, kan du glæde dig til en udsigt, hvis lige du ikke finder andre steder på øen, eller måske endda i hele verden. Med Sixt billeje i Belle Mare glæder vi os naturligvis til at vise dig alle mulighederne!

Altid et fremragende sortiment hos Sixt

Billeje i Belle Mare er en smal sag, når du vælger Sixt som udbyder. Dels præsenterer vi dig udelukkende for gode udlejningsbiler af nyere dato og dels en dedikeret og professionel kundesupport, der er en selvfølge i vores koncern. Blandt vores gode udvalg finder du eksempelvis traditionelle personbiler og stationcars, og de udlejes til favorable priser, så der er overskud i budgettet til ekstra oplevelser, hvad enten du er på familietur eller forretningsrejse. Har du brug for ekstraudstyr, er det bare at sige til på kontoret, og så monterer vi selvfølgelig også gerne dette, så du kan begive dig ud på landevejen, velvidende at der er styr på sikkerheden.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice