Billeje
Balaclava
Oversæt
Mauritius // Balaclava
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Balaclava: Sixt biludlejning online booking

Oplev det eksotiske Mauritius på afslappet vis, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Balaclava. Sæt f.eks. kurs mod den nordlige del af øen eller andre spændende dele af Mauritius. En bil på ferien eller forretningsrejsen giver dig en stor frihed til at udforske forskellige udflugtsmål. Hos Sixt finder du et bredt sortiment af udlejningsbiler, der kan dække ethvert behov og passer enhver pengepung. Hvis du booker din billeje i Balaclava på forhånd, kan du glæde dig over, at køretøjet og lejekontrakten er klar ved din ankomst, men du kan naturligvis også booke direkte på kontoret i Balaclava efter ankomsten.

 
 • Mauritius/Ravenala Attitude
  Turtle Bay
  . Balaclava

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mauritius/Ravenala Attitude

  Sixt Billeje
  Turtle Bay
  . Balaclava

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 12:00
  Helligdag08:30 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Balaclava

Den lille, hyggelige by Balaclava ligger ved den nordlige vestkyst og er omringet af smukke sandstrande og dejlig natur. Et par kilometer nord for byen ligger Mauritius Aquarium, der er hjemsted for levende koraller og omkring 200 forskellige slags fisk, blandt andet hajer og selvlysende småfisk, og hvis du fortsætter længere nordpå, kommer du til stranden Mont Choisy, der imponerer med sin længde, fred og ro. Billeje ved Sixt Biludlejning i Balaclava skal naturligvis ikke afholde dig fra at tage på udflugter til andre dele af øen. Oplev komforten ved det moderne køretøj og styr for eksempel mod syd til de imponerende syv vandfald Tamarind Falls ved landsbyen Henrietta eller kør de ca. 50 km til øens største nationalpark Black River Gorges, der byder på fantastiske vandreled og betagende udsigtspunkter. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig med din Sixtbil.

Din drømmebil fra Sixtkontoret i Balaclava

Vi har flere forskelligartede bilkategorier, der kan være med til at realisere dine eventyr. Opdag eksempelvis øens smukke natur med en robust 4x4'er, lad en komfortabel økonombil tage dig til historiske seværdigheder og dejlige strande eller sikr plads til hele rejseselskabet og bagagen i en rummelig stationcar. Derudover kan det være en god idé at bestille praktisk GPS navigation i forbindelse med Sixts billeje i Balaclava, så du letter navigeringen på turen. Du kan gennemse hele udvalget af Sixtbiler på hjemmesiden, hvorefter vi er klar til at modtage bestillingen online eller over telefonen. Vi tager også meget gerne en uforpligtende snak om dine mange muligheder her hos Sixt. Vi er en af de ældste leverandører på dagens marked for udlejning af biler, og vi har altid fokuseret på kvalitet og komfort samt prisvenlige løsninger, hvorfor vi er et godt bud på din kommende samarbejdspartner.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice