Billeje
Anse La Raie
Oversæt
Mauritius // Anse La Raie
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Anse La Raie: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Anse La Raie på Mauritius allerede i dag. Når du har adgang til en bil, har du alle muligheder for at udforske andre sjove transportmidler rundt på hele øen. Sejltur i solnedgangen? En svømmetur på delfinryg? Segwaytour blandt de vilde dyr? Eller afsted i en zipline over øens mageløse landskaber? Bestil billeje i Anse La Raie og oplev det ferieparadis, som alle snakker om!

 
 • Mauritius/Lagoon Attitude
  Coastal Road 6263
  20201 Anse La Raie

  Ma. - Sø.08:30 - 16:30
  Helligdag08:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Mauritius/Lagoon Attitude

  Sixt Billeje
  Coastal Road 6263
  20201 Anse La Raie

  Ma. - Sø.08:30 - 16:30
  Helligdag08:30 - 16:30

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Anse La Raie

Mauritius er en ørepublik i Det Indiske Ocean, der i dag hører under Afrika. Tidligere har Mauritius dog både været i hollandske, engelske og franske hænder, hvilket gør det ekstra interessant at tage et kig på de forskellige historiske seværdigheder, der præger hele øen. Øen er dog først og fremmest kendt for sine mange hvide sandstrande og herlige laguner, og med billeje i Anse La Raie kan du opleve et af øens populære resorts, der bringer dig en tur til det nordvestlige Mauritius. Stedet tilbyder de ideelle forhold for dig, der er vild med aktiviteter som kitesurfing, ligesom strandene og nattelivet er i en topklasse. Biludlejning i Anse La Raie bør dog også bringe dig rundt til andre egne af øen, såsom naturparken Casela World of Adventures, hvor du både kan gå en tur med løver, køre på segway blandt de vilde dyr og fodre girafferne. Du kan også teste den lange zipline i Des Couleurs, hvis du ikke hopper en tur i det lyseblå vand for at tage en svømmetur med delfinerne eller for at tage et grundigt kig på de fabelagtige kæmpeskildpadder. Du kan også tage Sixtbilen længere ind i landet for at studere de brusende vandfald, de mange vandrestier, Shivahelligdommen i Tonga Talao eller de livlige markeder i hovedstaden Port Louis. Mauritius er et slaraffenland for dig, der vil have en på opleveren!

Topbiler hos Sixtkoncernen

Lejer du bilen hos Sixt, kan du roligt regne med, at vi forsyner dig med en driftssikker bil med masser af power og ekstraudstyr til at forcere terrænet rundt på Mauritius. Du kan endvidere forvente dig priser, hvor alle kan være med, idet vi henvender os til alle, hvad enten du stiller på Mauritius i bryllupstøj, med attachémappe eller er iklædt safaritøjet. Alle kan komme med på eventyr, når det gælder Sixt. Du kan leje bilen her på hjemmesiden, over telefonen eller ved ankomst til kontoret. Kontakt os gerne for nærmere information om destinationen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice