Billeje
Le Lamentin
Oversæt
Martinique // Le Lamentin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Lamentin: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Lamentin byder dig velkommen til Martiniques næststørste by, som ligger umiddelbart øst for øens hovedstad Fort de France. Her, lige i midten af Martinique, har du et fremragende udgangspunkt, og med cirka lige langt til øens sydligste og nordligste punkt skal du nok nå at komme vidt omkring, når du vælger at lade Sixt Biludlejning Le Lamentin stå for transport tilbuddet i form af en driftssikker og toptunet udlejningsbil. Med en udlejningsbil fra Sixt er du nemlig godt rustet til ture på egen hånd, og det bliver du glad for, når du får en ide til en ny aktivitet eller finder et nyt sted, du vil udforske. Gør klar til at indtage et af Caribiens mest attraktive rejsemål, franske Martinique!

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Lamentin

Industribyen Le Lamentin, der også har masser af gode butikker, løber måske ikke med nær så meget opmærksomhed hos turisterne som hovedstaden Fort de France eller de mange hyggelige små kystbyer. Byen giver dig ikke desto mindre rig mulighed for at køre på opdagelse, både i fortiden og i den flotte natur. Nyd en slentretur i byens hyggelige centrum og shop souvenirs på det lokale marked eller tag Sixtbilen til området syd for Fort de France, hvor de lækre badestrande lokker med sol og afslapning. Har du først taget turen i den retning, er det i øvrigt en smal sag at lægge vejen forbi hovedstaden, hvor du kan besøge det historiske museum eller et tidligere romdestilleri. Martinique har historisk set været kendt for sin produktion af caribisk rom. Når dagen går på hæld og sulten melder sig, er det tid til at udforske et andet af øens helt store trækplastre, nemlig fusionen af det franske og kreolske køkken, som præger mange af øens restauranter. Med billeje i Le Lamentin har du frit valg på alle hylder!

Sixt med den fuldendte serviceoplevelse

Lad trygt Sixt stå for det hele, når det drejer sig om billeje i Lamentin. På vores centralt beliggende kontor i Martiniques lufthavn, kan du forvente at blive præsenteret for et yderst fyldestgørende sortiment af kvalitetsbiler, og vores kundepleje er ligeledes helt i top. Kvalitet og kundepleje er to af de ting, der fylder allermest i vores bevidsthed, da det er vigtige forudsætninger for, at du kan få den oplevelse med udlejningsbilen, som du fortjener. Lej allerede i dag en bil hos os. Vi tilbyder dig alt fra prisvenlige sportsvogne til smarte stationcars!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice