Billeje i Martinique

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Martinique

Oplev Martinique

Sixt Biludlejning på Martinique

Sixt Biludlejning på Martinique

Lej en bil her på hjemmesiden og afhent den ved Sixt Biludlejning på Martinique, når du ankommer i lufthavnen. Dejlige Martinique er en tropisk ø i den nordlige del af Caribien, som bl.a. byder på fantastiske strande med krystalklart vand, et behageligt klima, god mad og en spændende kreolsk kultur. Du finder bjerge og vulkaner i nord og sukkerrør i syd. Lad Sixt hjælpe dig med at finde drømmebilen og det nødvendige ekstraudstyr, så du er klar til en uforglemmelig rejse.Den caribiske paradisø Martinique er lig med afslapning for alle aldre. Lej en bil på øen for at opnå fuld fleksibilitet til at vælge, hvordan du vil planlægge din ferie. Læs lidt om Martiniques regler, inden du begynder at køre ud i landskabet, men det er generelt nemt at komme rundt i trafikken, og ligesom i Danmark skal du være fyldt 18 for at kunne køre på øen. Styr Sixt bilen mod nord og de centrale dele for at opleve landets bjerge og vulkaner, hvoraf den største er Mont Pelée. Her finder du dejlige naturområder med regnskov og varme kilder grundet den vulkanske aktivitet. Eller tag ud til den fantastiske strand Les Salinesmed gyldent sand, smukke palmer og azurblåt vand. Her kan man høre Bob Marley blive spillet i radioen, mens man drikker rom eller nyder en skøn dukkert. Hvis du leder efter en helt særlig kulturel oplevelse, kan byen Carbet anbefales. Her gik Columbus i land i sin tid og erklærede øen for den smukkeste nogensinde, og du kan besøge et museum i byen, som udstiller Paul Gauguins smukke malerier.
Lave priser med billeje på Martinique

Lave priser med billeje på Martinique

Det skal være nemt at bestille din ønskede udlejningsbil, og derfor har vi gjort bestillingsprocessen helt gennemskuelig, helt ned til udfærdigelsen af lejekontrakten. Grib telefonen eller surf rundt på vores hjemmeside, hvor du finder alle valgmulighederne, bl.a. økonomibiler, 4x4og stationcars, og ekstraudstyr såsom GPS navigation eller autostol. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen med Sixt Biludlejning på Martinique, bilen venter på dig, og ikke omvendt. Hvis du har brug for yderligere information omkring Sixt bilerne, så henvend dig hjertens gerne til vores professionelle medarbejdere, der står klar i kulissen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Martinique
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Martinique?
For at leje bil hos SIXT i Martinique skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Martinique.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Martinique?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1554 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Martinique

Kan jeg booke et langtidslejemål i Martinique?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Martinique?

Udforsk vores biludlejningslokationer Martinique

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Martinique

Vis mere