Billeje
Fort-de-France
Oversæt
Martinique // Fort-de-France
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fort-de-France: Sixt biludlejning online booking

Hvis du planlægger en rejse til paradiset Martinique, kan billeje ved Sixt Biludlejning Fort De France varmt anbefales. Med en bil på rejsen får du fuld frihed til at udforske den smukke ø og køre derhen, hvor du vil. Martinique er destinationen med dejlige strande og betagende naturseværdigheder, og du vil også finde smukke bygningsværker og et livligt natteliv. Fort De France ligger centralt placeret på vestkysten, ikke langt fra den internationale lufthavn. Hvis du bestiller dit køretøj på forhånd hos Sixt, møder personalet dig med bilnøglerne til den højmoderne udlejningsbil. Få professionalitet, fremragende service og favorable priser, når du vælger Sixt som biludlejer.

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Fort de France

Fra Sixt Biludlejning Fort De France kan du bl.a. tage turen til den botaniske have Jardin de Balata eller Martinique Natural Regional Park i Fort De France, hvis du vil ud i den frodige natur. Du må naturligvis heller ikke gå glip af øens fantastiske strande. Sæt f.eks. gerne kurs mod Plage de Madiana, der byder på hvidt sand, svajende palmer og caribisk stemning. Billeje i Fort De France giver desuden mulighed for at se flere smukke bygningsværker, og både katedralen St. Louis, biblioteket Schoelcher og fæstningen Saint Louis bør have din opmærksomhed. I nærliggende Le Lamentin kan du besøge den spændende og populære bananplantage Habitation Belfort, køre til Galleria Commercial Center for shopping af franskcaribiske produkter og fødevarer eller tage børnene med i Acro'kids. En udlejningsbil under dit ophold giver dig fleksibilitet og komfort, når du vil udforske denne caribiske perle.

Nyd skønne Martinique i en stilfuld Sixtbil

Sixt Biludlejning Fort De France tilbyder feriegæster og forretningsrejsende et stort udvalg af prisvenlige og komfortable biler til rejsen på Martinique. Nyd Sixts alsidige sortiment af kvalitetsbiler for enhver smag, såsom sportsvogne, 4x4 og økonomibiler, når du vil udforske denne fascinerende del af verden. I forbindelse med din billeje i Fort De France kan du få ubegrænset kilometertal, hvilket giver dig mulighed for at køre så langt, du vil under opholdet. Lej en bil og tilføj ligeledes GPS navigation, bagageopbevaring eller en autostol til den yngste rejsende. Med Sixt ved din side kan du få ro i sindet, og vi er klar til at gøre dig herre over egen bil, i hvert fald for en stund. Vores biler kan lejes for både kortere og længere perioder, så afgør med dig selv, hvor og hvornår bilen skal spille en rolle på rejsen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice