Billeje i Tanger

 

Vejvisning til Tanger filial

Adresse

Rue Al Jabha Al Watania 2 Agence HispaMaroc, 90000 Tangier, Marokko
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 13:00 14:30 - 18:30
Lør
09:00 - 13:00

Vores services ved Tanger

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til spændende Tangier, som er beliggende i den nordlige del af Marokko og er et mødested for Afrika og Europa. Hent din forudbestilte udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Tangier, som ligger i nærheden af byens medina. Mange turister krydser hvert år Gibraltarstrædet til den smukke, kosmopolitiske havneby for at fortsætte deres rejse gennem skønne Marokko. Tangier i sig selv byder på smukke strande, som er placeret en kort køretur uden for byen. Tag en tur i Tangiers gamle historiske bydel, nyd fantastiske restauranter og opdag spændende udendørs markeder rundt om i byen. Du kan selvfølgelig også begive dig længere sydpå med billeje i Tangier og udforske mere af det dejlige Marokko. Med en Sixtbil på rejsen ledsages du af tryghed, komfort og stil, mens du udforsker dette interessante land.
Sixt Biludlejning i Tangier

Sixt Biludlejning i Tangier

Lad din bilrejse starte hos Sixt Biludlejning i Tangier, så du bliver godt klædt på til eventyret i Tangier og resten af Marokko. Sixt opfylder dine personlige ønsker og behov, uanset om du skal på ferie med familien, fejre bryllupsdag eller på forretningsrejse med jobbet. Med billeje i Tangier kan du vælge mellem mange forskellige bilkategorier f.eks. komfortable stationcars og økonomibiler, og alle kontorets biler er af højeste kvalitet og kan lejes til overkommelige priser. Vi tilbyder desuden GPS navigation, autostole, mulighed for at bestille en bil med automatgear, ubegrænset kilometerantal og mange andre vigtige tjenester og tilbehør. Lej en bil hos Sixt allerede i dag, så du er klar til mødet med Tangier.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tanger

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tanger.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tanger?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tanger?
Book nemt et langtidslejemål hos Tanger ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade
Jeep Renegade
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Compass
Jeep Compass
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Dokker
Dacia Dokker

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tanger

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tanger?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tanger

Vis mere