Billeje
Quarzazate
Oversæt
Marokko // Quarzazate
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Quarzazate: Sixt biludlejning online booking

Ouarzazate ligger centralt i Marokko, og byen og omegnen er et utroligt spændende feriemål. På denne egn er det ideelt at have en bil, da det ellers er svært at tage videre rundt til de forskellige seværdigheder. Lej en bil hos Sixt og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Ouarzazate. Nyd friheden ved at tage turen i en af vores komfortable kvalitetsbiler og planlæg dagen, som det passer dig. Sixtteamet står klar til at hjælpe dig med at finde drømmebilen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til de forskellige services. Hvad venter du på? Book Sixtbilen i dag og glæd dig til en dejlig rejse til spændende Marokko.

 
 • Ouarzazate Lufthavn
  Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Ouarzazate Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ouarzazate

Ouarzazate ligger midt i Marokkos vilde ørkenlandskab og byder på mange enestående oplevelser, som du ikke vil glemme. Med Sixts billeje i Ouarzazate er det oplagt at besøge ørkenlandsbyen Ait Ben Haddous Ksar, som oprindeligt var hjemsted for ørkenfolket. Landsbyen er dog bedre kendt som filmkulisse for adskillige film, blandt andet Lawrence of Arabia, Prince of Persia og The Gladiator. Gå rundt i området og genkend pladser fra de kendte film eller besøg CLA Studios for at se, hvor scener fra bl.a. Game of Thrones er optaget. Byen er et pragteksempel på en ksar, som er en traditionel, marokkansk bebyggelse af ler og jord og med høje mure. En anden uforglemmelig oplevelse ca. 100 km øst for Ourazazate er Dadès Gorges, som er fantastiske klippeformationer og okkerfarvede sten. Kør rundt i området og nyd udsigten over landskabet og floden. Ouarzazate og dens omgivelser byder på mange sjove udendørs oplevelser, såsom en ørkenoplevelse på hoppende kamelryg.

Sixt ruster dig til et besøg i dejlige Marokko

Ved at vælge Sixts billeje i Ouarzazate får du frihed og fleksibilitet med i pakken. Det betyder, at du kan udforske landet på egen hånd, og hos Sixt kan du både leje 4x4, økonomibiler og stationcars, ligesom du nemt kan bestille ekstra tilbehør til bilen, f.eks. GPS navigation, så du slipper for at holde styr på de forskellige kort. På Sixt har vi over 100 års erfaring med at udleje biler, og vi ved, hvor vigtigt det er med komfort, tryghed og en pålidelig service, når der skal vælges leverandør af udlejningsbilen. Vi besvarer alle dine spørgsmål og gør vores bedste for, at din ferie eller forretningsrejse med start ved Sixt Biludlejning i Ouarzazate bliver en behagelig og mindeværdig oplevelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice