Billeje
Nador
Oversæt
Marokko // Nador
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nador: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt og udforsk marokkanske Nador og de dejlige omgivelser. Denne by i den nordlige del af Marokko er en garant for førsteklasses kulturseværdigheder, god mad og skønne strande. Afhent bilen hos Sixt Biludlejning i Nador, når det passer dig og begiv dig ud på eventyr, du sent glemmer. Med en udlejningsbil opnår du frihed til at køre derhen, hvor du vil, og denne fleksibilitet fås til konkurrencedygtige priser, så der er råd til at nyde gavn af billejen under hele opholdet. Hos Sixt tilbyder vi dig mange forskelligartede kvalitetsbiler og et godt udvalg af ekstraudstyr. Lyder det som en interessant løsning? Book Sixt Billeje i Nador i dag og glæd dig til mødet med Nordafrika.

 
 • Nador Lufthavn
  Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Nador Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Nador

Når du rejser ud fra Nador i Nordmarokko, har du ikke langt til dejlige strande og historieseværdigheder. Hvis du har mod på en lille dagsudflugt og leder efter en rigtig lækker strand, kan du styre Sixtbilen mod dejlige Charana Beach. Stranden ligger ca. 60 km fra Nador, og det er svært at nå stranden, hvis du ikke har adgang til en bil. Denne smukke sandstrand er fredfyldt og et godt valg, hvis du elsker at snorkle eller dykke ned blandt flora og fauna mellem stenene under havets overflade. Mar Chica er yderligere en dejlig naturoplevelse. Her kan du nyde de flotte udsigter, hvor Afrika møder Europa. Med Sixts billeje i Nador har du heller ikke langt til den spanske enklave, Melilla. Her må du ikke gå glip af den gamle bydel og fortet, hvor du kan lære mere om byens historie. Du kan desuden finde to små strande ved bydelen.

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixts filosofi er at tilbyde dig prisvenlige lejebiler, uden at skære ned på kvaliteten eller komforten. Vi tilbyder dig et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, og det er helt op til dig at vælge og vrage. Eksempler på vores forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Vi skal her gøre dig opmærksom på, at du ved forhåndsreservationen kan bestemme kategorien, men ikke en specifik model. Kvaliteten er dog altid til stede. Afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Nador og sæt gang i rejsedrømmene. Husk, at du kan reservere din Sixtbil allerede i dag. Det kan du gøre ved at gennemføre bestillingen online eller pr. telefon, og med en reservation er du sikker på, at lejebilen står klar ved din ankomst i Nador.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice