Billeje
Fes
Oversæt
Marokko // Fes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fes: Sixt biludlejning online booking

Spændende Fes ligger i det nordlige Marokko og byder på mange interessante oplevelser for store og små. Når turen går fra Sixt Biludlejning i Fes, har du gode forudsætninger for at udforske dejlige Marokko. Med en Sixt udlejningsbil kan du f.eks. hurtigt tage mod såvel kulturseværdigheder som de attraktive butikker. Med Sixt lejer du udelukkende komfortable og førsteklasses biler, hvor prisen altid ligger i den fornuftige ende. Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske omkring billeje i Fes, så du kan nyde dit ophold i Marokkos fantastiske Fes.

 
 • Fez Lufthavn

  Sixt Billeje
  Fez Int. Airport
  30000 Fes

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Fez Banegård

  Sixt Billeje
  Almohades Avenue
  30050 Fes

  Ma. - Lø.09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Fes

Smukke Fes i Nordmarokko er en imponerende by fra det 8. århundrede. Byen er omgærdet af historie, mystik, dufte og farver. Læg ud med at besøge den gamle bydel og den imponerende Kairaouine moské. I nærheden ligger i øvrigt det charmerende andalusiske kvarter med koranskoler og smukke moskéer. Byens medina er endvidere en overvældende oplevelse, og i dette labyrintsystem kan du købe alverdens varer, konsultere medicinmænd og støde på æsler, som anvendes til at fragte varerne. Byen huser desuden sufigrave, musikere og mystiske broderskaber. Hvis du vil lidt uden for byens mylder, kan du med Sixts billeje i Fes nemt begive dig mod Jardin Jnan Sbil, som er en fredfyldt og romantiske have. Nyd stilheden, gå en tur ved søen eller sæt dig på en parkbænk og læs en god bog. Eller tag ind på museet for trækunst og kunsthåndværk, hvor du kan studere smuk marokkansk arkitektur og gamle træapparater. Fes og omgivelserne byder på mange andre mindeværdige oplevelser, og du kommer bestemt ikke til at kede dig.

Lej en bil i dag

Hos Sixt gør vi det nemt at leje en bil, uanset om det er til ferien eller forretningsrejsen. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen helt simpel, og du kan nemt booke på vores hjemmeside eller ringe til os. Det tager blot få minutter, og så er der styr på alle de praktiske detaljer. Du skal blot tage stilling til afhentningssted, da vi har flere kontorer i Marokko, din ønskede bilkategori, såsom økonomibiler, cabrioleter eller 4x4, samt bestille det ekstraudstyr, der passer ind i dine planer. Udlejningsbilen venter på dig ved Sixt Biludlejning i Fes, og vores professionelle medarbejdere hjælper gerne med at besvare eventuelle spørgsmål omkring færdsel i landet, proceduren omkring billeje eller gode insidertips. Vi har været i branchen siden 1912, så vi har nok et tip eller to i ærmet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice