Billeje
Agadir
Oversæt
Marokko // Agadir
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Agadir: Sixt biludlejning online booking

Dejlige Agadir ligger i den sydlige del af Marokko og byder på kulturelle oplevelser, ren afslapning og strandliv. Lej en bil og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Agadir. Med en udlejningsbil får du en helt speciel frihed på ferien og kan tage hen til de områder, hvor det ellers er svært at nå frem via offentlig transport. Vælg mellem vores mange komfortable kvalitetsbiler og få en tryg rejseform. Lyder det som det, du leder efter?

 
 • Agadir Lufthavn

  Sixt Billeje
  Agadir Airport
  80000 Agadir Maroc

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Agadir Bus Station

  Sixt Billeje
  Avenue Abderrahim Bouabid
  88000 Agadir

  Ma. - Lø.09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Agadir Taghazout

  Sixt Billeje
  Village Taghazout
  80022 Agadir

  Ma. - Lø.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Agadir

Agadir i Sydmarokko ligger helt ud til Atlanterhavet og byder bl.a. på smukke strande og natur. Tag turen langs byens smukke strandpromenade, spis på en af de gode restauranter og betragt solnedgangen fra promenadens mur. I selve Agadir er det også en oplevelse at besøge markedet Souk El Had d%u2019Agadir. Nyd stemningen, snak med de lokale og kom hjem med favnen fuld af krydderier, beklædningsgenstande eller flotte souvenirs. Med Sixts billeje i Agadir kan du også tage ud til populære Agadir Beach eller Taghazout Beach, hvis du leder efter en skøn sandstrand. Gå en lang tur langs stranden eller kast dig ud i bølgerne og nyd de gode surfermuligheder ved begge strande. Ingen af strandene er generelt for overfyldte, og der ligger dejlige restauranter i begge områder. Et andet udflugtssted fra Agadir er den moderne havneby Mohammedia, som desuden byder på gode bademuligheder ikke langt fra byen. Du behøver ikke tage langt for at kunne nyde livet, men med billeje i Agadir har du altid muligheden for at tage på en endnu længere rejse.

Med en Sixtbil er du rustet til eventyr

Sixt har udlejet biler siden 1912 og har i dag etableret kontorer over hele verden. Med hjælp fra Sixts billeje i Agadir kan du opleve vores fremragende service fra vores dygtige Sixtteam. Hvis du har brug for information inden afrejsen, kan du kontakte os ad flere kanaler, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for biludlejning i Agadir. Sixt hjælper dig med at finde den helt rigtige bil, uanset om det er en økonomibil med autostol eller en 4x4 med GPS navigation, du er på jagt efter. Du kan også nemt tilføje et ekstra navn på lejekontrakten, hvis I er to, der skal føre bilen på de marokkanske landeveje. Oplev den størst mulige frihed til at udforske øen på egen hånd takket være vores pålidelige lejebiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice