Billeje
Malta
Oversæt
Malta // Malta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Malta: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil med Sixt Biludlejning på Malta og tag på en fantastisk rejse. Den smukke ø Malta er omgivet af det magiske blå Middelhav og er en udmærket destination for en afslappende ferie eller en spændende forrentningsrejse. Vi på Sixt tilbyder dig kun prima udlejningsbiler til rimelige priser, og med en Sixtbil kan du nemt tage dig rundt på øen. Uanset om du har planer om at tage på eventyr på den anden side af Malta eller kun skal køre kortere strækninger, giver en Sixtbil dig frihed og fleksibilitet. Billeje på Malta er et perfekt udgangspunkt for at udforske øen, så bestil drømmebilen i dag.

 
 • Malta Luqa Lufthavn
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Malta Luqa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Malta

Når du lejer en bil på vidunderlige Malta, har du aldrig langt til noget, og du finder aktiviteter for alle aldre og årstider. Styr bilen til en af øens smukke strande og bugter, vandr og udforsk betagende natur, besøg nogle af de små hyggelige byer og snorkl eller dyk i det krystalklare hav. Oplev friheden og komforten med en udlejningsbil og nyd rejsen fuldt ud. Hvis du elsker at vandre, kan du tage til naturreservatet Il Majjistral på det nordlige Malta, som har fantastiske vandreruter og guidede ture i parken. Eller hvad med den 11 kilometer lange vandrerute mellem Dingli Cliffs og Wied i%u017C %u017Burrieq på det sydlige Malta, hvor du støder på de spændende templer Mnajdra og Hagar Qim? Du kan også bestille en dagsudflugt med snorkling og middagsmad eller besøge et af øens mange dykkercentre. Vandet ved Malta er krystalklart, og du kan snorkle eller dykke mellem farverige fisk og ved grotter, vrag og huler. Med billeje på Malta kan du køre rundt fra eventyr til eventyr, og du kommer ikke til at kede dig.

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixts filosofi er at tilbyde dig prisvenlige biler af højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores mange forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Vi gør dig opmærksom på, at du ved forhåndsreservationen kan bestemme kategorien, men ikke en specifik model. Dog er alle Sixtbiler komfortable og af førsteklasses kvalitet, og kan desuden lejes til favorable priser. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved Sixt Biludlejning på Malta og bliv mødt med et smil på læben.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice