Billeje i Malta

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Malta

Mest populære i Malta

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Malta Luqa Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Malta

Sixt biludlejning på Malta

Sixt biludlejning på Malta

Lej en bil med Sixt Biludlejning på Malta og tag på en fantastisk rejse. Den smukke ø Malta er omgivet af det magiske blå Middelhav og er en udmærket destination for en afslappende og spændende rejse. Vi på Sixt tilbyder dig kun prima udlejningsbiler til rimelige priser, og med en Sixt bil kan du nemt tage dig rundt på øen. Uanset om du har planer om at tage på eventyr på den anden side af Malta eller kun skal køre kortere strækninger, så giver en Sixt bil dig frihed og fleksibilitet.Billeje på Malta er et perfekt udgangspunkt for at udforske øen, så lej allerede i dag en bil.Når du lejer en bil på vidunderlige Malta, har du aldrig langt til noget, og du kan finde aktiviteter for alle aldre og årstider. Vi har flere Sixt Biludlejningsstationer på øen, og uanset hvor du udgår fra, kan du nemt styre bilen mod en af de smukke strande og bugter, besøge nogle af de små hyggelige byer, vandre og udforske betagende natur og snorkleeller dykke i det krystalklare hav. Oplev friheden og komforten med en Sixt udlejningsbil og nyd rejsen fuldt ud. Husk blot at køre i venstre side af vejen. Hvis du kan lide at vandre, kan du tage til naturreservatet Il Majjistral på det nordlige Malta, som har fantastiske vandreruter og guidede ture i parken. Eller hvad med den 11 kilometer lange vandrerute mellem Dingli Cliffs og Wied i%u017C %u017Burrieq på det sydlige Malta, hvor du støder på de spændende templer Mnajdra og Hagar Qim? Du kan også bestille en dagsudflugt med snorkling eller besøge et af øens mange dykkercentre for at planlægge et par dyk. Vandet ved Malta er krystalklart, og du kan snorkle eller dykke mellem farverige fisk og ved grotter, vrag og huler. Med billeje på Malta kan du tage dig rundt fra eventyr til eventyr og vil aldrig behøve at kede dig.
Kvalitetsbiler til favorable priser

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt filosofien, er at tilbyde dig prisvenlige biler af højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores vidt forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Alle Sixt biler er komfortable, af førsteklasses kvalitet og prisbillige. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved Sixt Biludlejning på Malta og føl dig i trygge hænder allerede ved ankomsten.
Show more
Godt at vide når du lejer i Malta
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Malta?
For at leje bil hos SIXT i Malta skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Malta.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Malta?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 324 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,4)
Overdragelse af køretøj
(4,4)
Vejen til SIXT
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1 Aut.
BMW X1 Aut.

FAQs om lejemål i Malta

Kan jeg booke et langtidslejemål i Malta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Malta?

Udforsk vores biludlejningslokationer Malta

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Malta

Vis mere