Billeje
Luqa
Oversæt
Malta // Luqa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Luqa: Sixt biludlejning online booking

Med billeje i Luqa har du alle muligheder for på egen hånd at udforske skønne og charmerende Malta. Øen byder på spændende historie og dramatisk natur, og en Sixt udejningsbil giver dig stor frihed til at udforske Malta. Uanset om du er på ferie og vil tage til stranden eller er på forretningsrejse og skal finde hotellet, er du kun en kort køretur væk. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Luqa allerede i dag og nyd Sixts komfortable og prisbillige biler af højeste kvalitet. Vi hjælper dig med eventuelle spørgsmål og gør alt for, at du skal få en så mindeværdig rejse til Malta som muligt.

 
 • Malta Luqa Lufthavn
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Malta Luqa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Luqa

Malta byder på historie, mystik, natur og smukke strande samt gode restauranter og hyggelige caféer. Øen har mange smukke og rene badestrande, og ved flere af dem er det svært at komme frem uden en bil. Sæt dig i bilen og styr mod nogle af de dejlige strande. Hvis du søger en børnevenlig strand, er den lavvandede Mellieha Bay et oplagt valg. Den hvide strand ligger i læ for vinden og tilbyder også vandsport, såsom vandski, og paragliding for de lidt ældre. Med billeje i Luqa kan du desuden nemt besøge det spændende underjordiske tempel Hypogeum, som er 5000 år gammelt. Tempet er ca. 500 m2, og det nederste kammer ligger hele 11 meter under jorden. Hypogeum er med på UNESCO%u2019s Verdensliste og er en ret imponerende oplevelse omgivet af mystik. Husk at bestille billet, da kun 80 personer får adgang pr. dag. Sixt Biludlejning i Luqa er kort sagt et fremragende startpunkt for en uforglemmelig rejse til fantastiske Malta.

Altid prisvenlige kvalitetsbiler hos Sixt

Sixt har mange års erfaring med at udleje biler til overkommelige priser. På Sixt tilbyder vi et væld af personbiler, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte bil, der lever op til dine forventninger, uanset om det handler om en økonomibil eller en 4x4. Det er utrolig nemt at bestille din Sixtbil på vores hjemmeside eller ved at ringe til en af vores hjælpsomme medarbejdere. Opgiv dine individuelle ønsker ved bestillingen, såsom GPS navigation eller autostol, og så tager vi os af alle de praktiske detaljer. Vigtige nøgleord for Sixt er fleksibilitet og en fremragende service, og vi arbejder hårdt for, at du skal blive fuldt ud tilfreds og efterlade rejsemålet med et smil på læben og lysten til at vende tilbage.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice