Billeje i Johor Bahru

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Johor Bahru

Sixt Biludlejning i Johor Bahru

Sixt Biludlejning i Johor Bahru

Lej en kvalitetbil ved Sixt Biludlejning i Johor Bahru og få glæde af alt det, som denne del af Malaysia har at tilbyde dig. Metropoloen Johor Bahru ligger ved grænsen til Singapore og er Malaysias sydligst beliggende by på fastlandet. Storbyen er gennem flere år blevet betragtet mest af alt som en grænseby, man blot skulle igennem for at komme videre til Malaysia eller Singapore, og den er derfor blevet en smule overset. En opbygning af Johor Bahru og et nyt fokus på byens seværdigheder har imidlertid gjort byen langt mere attraktiv. Lej en bil via Sixt og udforsk byens attraktioner, lækre asiatiske menuer og den korte afstand til de dejlige sandstrande. Tag bilen med på turen, så du selv lægger dine ferieplaner.Påbegynd din rejse i det sydlige Malaysia og få en perfekt beliggenhed i forhold til pragtfuld natur, historiske og kulturelle attraktioner og det fascinerende naboland Singapore. Sixt Biludlejning i Johor Bahru ligger ved strædet mellem Malaysia og Singapore, og få meter fra Johor zoologiske have. Med en udlejningsbil bliver det ingen udfordring at tage rundt mellem seværdigheder såsom den smukke Sultan Abu Bakar moské i viktoriansk bygningsstil, det fascinerende kinesiske tempel Johor, der er et stolt bidrag til landets kulturarv, eller forlystelsesparken Danga Bay, som specielt de yngste vil elske. Sixt billeje i Johor Bahru giver dig desuden mulighed for at besøge nabolandet Singapore, hvor du bl.a. kan slappe af på stranden på Sentosa eller nyde den unikke naturpark Gardens by the Bay. Få lidt mere ud af din rejse med en moderne kvalitetsbil fra Sixt.
Vælg mellem de mange førsteklasses biler

Vælg mellem de mange førsteklasses biler

Hos Sixt Biludlejning i Johor Bahru får du både favorable priser og høj kvalitet på én og samme gang. Sixt har tilbudt kvalitetsbiler verden over gennem årtier og har her stået for sikker komfort og driftssikkerhed til fair priser. Når du lejer bilen ved Sixtafdelingen i Johor Bahru, vælger du frit bilkategori udfra det aktuelle varekatalog, der bl.a. omfatter smarte 4x4%u2019er, rummelige stationcars og moderne økonomibiler. Vær blot opmærksom på, at din bestilling garanterer et førsteklasses køretøj fra den valgte bilkategori, men at Sixt desværre ikke kan love dig en specifik bilmodel, da det vil afhænge af udbuddet ved kontoret. Modellen kendes først på selve afhentningsdatoen. Husk, at vi også er leveringsdygtige, når det kommer til ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole, i forbindelse med din billeje i Johor Bahru.
Show more
Godt at vide når du lejer i Johor Bahru
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Johor Bahru.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Johor Bahru?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Johor Bahru. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Johor Bahru?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 3 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

FAQs om lejemål i Johor Bahru

Kan jeg booke et langtidslejemål i Johor Bahru?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Johor Bahru?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Johor Bahru

Vis mere