Billeje i Malaysia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Malaysia

Oplev Malaysia

Sixt Biludlejning i Malaysia

Sixt Biludlejning i Malaysia

Lej meget gerne en bil hos en af verdens førende udlejere, Sixt. Filialerne er placeret overalt på kloden, og Sixt Biludlejning Malaysia ligger f.eks. i flere af landets lufthavne, såsom Kuala Lumpur, Kuantan, Penang og Senai.
Sixt Biludlejning er et verdensomspændende udlejningsfirma med mange års erfaring i bagagen, og hos os er du i trygge hænder, når du begiver dig ud på drømmerejsen. Vi tilbyder dig et alsidigt og prisvenligt udvalg af kvalitetsbiler, uanset om udlejningsbilen skal være stor eller lille.
Kontakt os allerede i dag via telefon, hjemmeside eller app, hvis billeje i Malaysia er lige noget for dig og rejseselskabet!
Rigt udvalg af spændende aktiviteter

Rigt udvalg af spændende aktiviteter

Malaysia er et af Sydøstasiens mest eftertragtede rejsemål, og uanset om du rejser hertil på ferie eller i forbindelse med arbejdet, bliver du helt sikkert fascineret af den varierede kultur og de flotte omgivelser. Hovedstaden hedder Kuala Lumpur og er en moderne storby, hvor du finder et rigt udvalg af spændende restauranter, flotte hoteller og gode shoppingmuligheder, og selvfølgelig skal du nyde synet af de verdensberømte Petronas Twin Towers, to af verdens højeste skyskrabere og Kuala Lumpurs vartegn.
Trænger du til en pause fra storbyens pulserende stemning, er det bare at sætte dig bag rattet i din Sixtbil og tage afsted ud af byen, hvor der venter dig en autentisk landsbystemning. Malaysia er sted, man aldrig rigtig bliver færdig med, og det kontrastfyldte land indbyder til at gå på opdagelse på egen hånd. Det gør du bedst med en udlejningsbil fra Sixt, så du kan koncentrere dig om at fylde på med oplevelser. Sixt billeje i Malaysia kan med fordel bestilles inden afrejsen.
Masser af valgmuligheder hos Sixt

Masser af valgmuligheder hos Sixt

Sixt Biludlejning Malaysia er den oplagte rejsemakker, når du vil sammensætte en bred palet af rejseoplevelser i Sydamerika. Når du vælger os, behøver du ikke at vælge noget fra grundet aflysninger, eller fordi det ikke passer med køreplanen.
Sæt dig bare rattet og kom i gang med at samle ferieminder! Det alsidige Sixt udvalg inkluderer bl.a. almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4'er. Ekstraudstyr, såsom GPS eller autostol, klarer vi selvfølgelig også hellere end gerne ved bestillingen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Malaysia
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Malaysia.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Malaysia?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Malaysia?
Uanset om du har planer om at blive i Malaysia eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 72 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,8)

FAQs om lejemål i Malaysia

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Malaysia?

Udforsk vores biludlejningslokationer Malaysia

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Malaysia

Vis mere