Billeje
Johor Bahru
Oversæt
Malaysia // Johor Bahru
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Johor Bahru: Sixt biludlejning online booking

Lej en kvalitetbil ved Sixt Biludlejning i Johor Bahru og få glæde af alt det, som denne del af Malaysia har at tilbyde dig. Metropoloen Johor Bahru ligger ved grænsen til Singapore og er Malaysias sydligst beliggende by på fastlandet. Storbyen er gennem flere år blevet betragtet mest af alt som en grænseby, man blot skulle igennem for at komme videre til Malaysia eller Singapore, og den er derfor blevet en smule overset. En opbygning af Johor Bahru og et nyt fokus på byens seværdigheder har imidlertid gjort byen langt mere attraktiv. Lej en bil via Sixt og udforsk byens attraktioner, lækre asiatiske menuer og den korte afstand til de dejlige sandstrande. Tag bilen med på turen, så du selv lægger dine ferieplaner.

 
 • Senai Lufthavn
  Lot E 10-6, Aeromall
  81250 Johor Bahru

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Lø.07:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Johor Bahru
  No. 71, GF, Jalan Ibrahim
  80000 Johor Bahru

  Ma. - Fr.08:30 - 17:30
  Lø.08:30 - 13:00
  Book ved denne station

 • Senai Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lot E 10-6, Aeromall
  81250 Johor Bahru

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Lø.07:30 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Johor Bahru

  Sixt Billeje
  No. 71, GF, Jalan Ibrahim
  80000 Johor Bahru

  Ma. - Fr.08:30 - 17:30
  Lø.08:30 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Johor Bahru

Påbegynd din rejse i det sydlige Malaysia og få en perfekt beliggenhed i forhold til pragtfuld natur, historiske og kulturelle attraktioner og det fascinerende naboland Singapore. Sixt Biludlejning i Johor Bahru ligger ved strædet mellem Malaysia og Singapore, og få meter fra Johor zoologiske have. Med en udlejningsbil bliver det ingen udfordring at tage rundt mellem seværdigheder såsom den smukke Sultan Abu Bakar moské i viktoriansk bygningsstil, det fascinerende kinesiske tempel Johor, der er et stolt bidrag til landets kulturarv, eller forlystelsesparken Danga Bay, som specielt de yngste vil elske. Sixt billeje i Johor Bahru giver dig desuden mulighed for at besøge nabolandet Singapore, hvor du bl.a. kan slappe af på stranden på Sentosa eller nyde den unikke naturpark Gardens by the Bay. Få lidt mere ud af din rejse med en moderne kvalitetsbil fra Sixt.

Vælg mellem de mange førsteklasses biler

Hos Sixt Biludlejning i Johor Bahru får du både favorable priser og høj kvalitet på én og samme gang. Sixt har tilbudt kvalitetsbiler verden over gennem årtier og har her stået for sikker komfort og driftssikkerhed til fair priser. Når du lejer bilen ved Sixtafdelingen i Johor Bahru, vælger du frit bilkategori udfra det aktuelle varekatalog, der bl.a. omfatter smarte 4x4%u2019er, rummelige stationcars og moderne økonomibiler. Vær blot opmærksom på, at din bestilling garanterer et førsteklasses køretøj fra den valgte bilkategori, men at Sixt desværre ikke kan love dig en specifik bilmodel, da det vil afhænge af udbuddet ved kontoret. Modellen kendes først på selve afhentningsdatoen. Husk, at vi også er leveringsdygtige, når det kommer til ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole, i forbindelse med din billeje i Johor Bahru.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice