Billeje
Findel
Oversæt
Luxembourg // Findel
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Findel: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til! Lej en bil i Findel og få den bedste indgangsvinkel til at igangsætte rundrejsen i charmerende Luxembourg. Som man siger, er det ikke størrelsen, det kommer an på, og Europas ministat har masser af enestående seværdigheder, der bestemt fortjener en bilferie. Sixt Biludlejning i Findel har udlejningsbilen, der fører dig både hurtigt og nemt rundt i Luxembourgs topbyer. Du kan f.eks. vælge mellem udlejningsbiler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og varevogne, der fortæller lidt om den alsidighed, du skal forvente dig med Sixt.

 
 • Luxemburg Lufthavn
  Counter Arrival Hall Level -1
  1110 Luxemburg-Findel

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Findel
  3 Trèves Rd
  2632 Findel

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Luxemburg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Counter Arrival Hall Level -1
  1110 Luxemburg-Findel

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Findel

  Sixt Billeje
  3 Trèves Rd
  2632 Findel

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Findel

Skal du en tur til Luxembourg, kommer du med stor sandsynlighed forbi landsbyen Findel. Det er nemlig her, du finder landets eneste internationale lufthavn, og billeje i Findel Lufthavn er muligt med Sixt. Det giver den ideelle mulighed for at komme hurtigt afsted til de ønskede seværdigheder. Din første målsætning kunne passende være at få set Luxembourg City, hvor du bl.a. finder Storhertugens Palads eller Den Amerikanske Kirkegård for de faldne under Anden Verdenskrig. Byen er dog spækket med masser af andre seværdigheder, og flere relaterer til den storslåede natur, der omgår byen. Du skal f.eks. stå ansigt til ansigt med den store slugt, der deler byen, floderne eller de fredede arealer, der er taget med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Luxembourg City er kort sagt et seværdigt område af landet. Biludlejning i Findel bør også føre dig forbi maleriske egne som Petite Suisse og Esch Sur Súre, og skal du have endnu flere minder med i bagagen, har du alle muligheder for at krydse grænserne til Belgien, Frankrig og Tyskland, hvis du da ikke holder dig i Luxembourg og søger mod Ardennerne og frihedsmuseet i Diekirch.

Find udlejningsbilen på ingen tid

Søger du blandt de mange udlejningsbiler på Sixt hjemmesiden, burde du have gode chancer for at kunne booke din lejebil allerede i dag. Vi har en række kvalitetsbiler, der dækker de forskellige kørebehov. Størstedelen af vores biler har ikke engang kørt 25.000 km og er derfor toptunet til din tur gennem Luxembourg. Vi står også klar med diverse former for ekstraudstyr, såsom autostole og GPS%u2019er. Vælger du at booke din udlejningsbil over telefonen, er vi også klar med en personlig rådgivning, så du føler dig gearet til billeje i Findel! Sixt er et af verdens største selskaber inden for biludlejning med en ekspertise, der rækker mere end 100 år tilbage i tiden. Vi glæder os til at guide dig!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice