Billeje
Esch-sur-Alzette
Oversæt
Luxembourg // Esch-sur-Alzette
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Esch-sur-Alzette: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning Esch Sur Alzette i Luxembourg og oplev et af Europas mindste lande i selskab med et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Trods landets lille størrelse skorter det ikke på store oplevelser. Start ud i et af landets største byer og bevæg dig frit rundt blandt dybe slugter, historiske fæstninger, chikke butikker og fascinerende slotsbygninger. Din billeje i Esch Sur Alzette kan reserveres her på siden, men vi er også klar til at tage en snak over telefonen om dine mange muligheder med Sixt.

 
 • Luxembourg Esch

  Sixt Billeje
  11 Boulevard du Jazz
  4370 Esch-sur-Alzette

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Esch Sur Alzette

Du skal en tur til det sydvestlige Luxembourg for at finde kontoret Sixt Biludlejning Esch Sur Alzette. Du befinder dig her i landets næststørste by, og du har såmænd blot 17 km til hovedstaden Luxembourg City, hvilket giver dig uanede muligheder for at pendle mellem de to byer. Skal du med flyet, er der godt 25 km til lufthavnen. Hvad skal du så se, når du vælge billeje i Esch Sur Alzette? Det bestemmer du naturligvis selv, men vi kan bl.a. varmt anbefale det tidligere mineområde Terres Rouges, også kendt som RedRock Mountains, hvor du bl.a. kan dyrke flere friluftsaktiviteter såsom mountainbiking, ligesom forlystelserne venter i Parc Meveilleux. Byen Esch Sur Alzette er endvidere spækket med herlige butikker, og du kan lade dig betage af arkitektoniske perler, herunder kirken Sankt Joseph, tårnet Berwart og Modstandsmuseet. Biludlejning i Esch Sur Alzette bør også være en chance for at studere Berdorfs slugter og klippeformater, det berømte La Petite Suisse, spamulighederne i Mondorf les Bains, vandsportsfaciliteterne omkring Upper Sûre Lake samt Luxembourg Citys fæstningsanlæg og gamle bydel. Er der noget sted, hvor en udlejningsbil kommer til sin ret, er det her i Luxembourg, der er som skabt til dagsudflugter i bilen.

Bliv inspireret hos Sixt

Mangler du ideer til, hvordan du kan udforme din bilrejse i Luxembourg, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi kigge nærmere på valget af udlejningskontor, bilkategori, udlejningsperiode og eventuelt ekstraudstyr, og du kan få indføjet særlige ekstraydelser i lejekontrakten, hvis det for eksempel er et ønske at få tilføjet et ekstra navn eller et ubegrænset kilometertal. Vælger du at samarbejde med os, giver vi dig den størst mulige medindflydelse, så du kan være med til at designe rejsen, hvad enten du skal på forretningsrejse, bryllupsrejse, weekendtur eller på en privat ferierejse. Vi er med dig hele vejen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice