Billeje i Siauliai Banegård

 

Vejvisning til Siauliai Banegård filial

Adresse

Dubijos Str. 44, 77153 Siauliai, Litauen
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 18:00
Lør - Søn
10:00 - 17:00

Vores services ved Siauliai Banegård

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Glæd dig til at starte rejsen ved Sixt Biludlejning Siauliai Banegård i den nordlige del af Litauen. Det er praktisk at leje en bil hos Sixt ved Siauliai Banegård, hvis du ankommer eller skal rejse fra byen med offentlig transport. Sixtkontoret tilbyder dig pålidelige bilmærker, og du vil ikke få problemer med at finde den perfekte udlejningsbil til din forretningsrejse eller ferie. Grundet Siauliais størrelse er det praktisk at tilvælge en udlejningsbil, når du går efter at se de største attraktioner. Begynd f.eks. turen ved det imponerende Siauliai Ausros Museum eller Fotografimuseet, tag familien med til Splius forlystelsespark, betragt nogle af byens mange kors eller kør mod hovedstaden Vilnius eller strandbyen Palanga. Med billeje ved Siauliai Banegård kan du dække flere attraktioner og mister ikke tid på offentlig transport, og så får du endda fornøjelsen af at køre i en pålidelig kvalitetsbil fra Sixt.
Sixt Biludlejning Siauliai Banegård

Sixt Biludlejning Siauliai Banegård

Du bestiller enkelt din udlejningsbil online eller ved at ringe direkte til os. Vælg mellem mange forskellige bilkategorier, som stationcars, 4x4 og økonomibiler, der lever op til enhver smag, behov og pengepung. Hvis du har brug for ekstraudstyr, såsom en barnestol til den lille eller et navigationssystem til at finde vej, kan du hurtigt bestille det hos Sixt Biludlejning Siauliai Banegård. Sixt tilbyder også andre services, herunder at du kan få yderligere et navn registreret på lejekontrakten. Hvis du overvejer en bilrejse i det nordlige Litauen, bør du straks tage et nærmere kig på Sixts billeje på Siauliai Banegård.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Siauliai Banegård

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Siauliai Banegård .
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Siauliai Banegård ?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Siauliai Banegård ?
Book nemt et langtidslejemål hos Siauliai Banegård ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Siauliai Banegård

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Siauliai Banegård ?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Siauliai Banegård

    Vis mere