Billeje
Siauliai
Oversæt
Litauen // Siauliai
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Siauliai: Sixt biludlejning online booking

Tag til Litauen og lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Siauliai. Her får du den perfekte base for rundturen i det nordlige Litauen, og med billeje i Siauliai kan du inden for to timer enten nå ud til Østersøkysten eller sydpå til hovedstaden Vilnius. Du har kort sagt alle Litauens mest populære destinationer inden for kort afstand, og med valgmuligheder som økonomibiler, stationcars og 4x4 i en førsteklasses stand bliver du ligeledes godt kørende. Find din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag!

 
 • Siauliai Banegård
  Dubijos Str. 44
  77153 Siauliai

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Siauliai Banegård

  Sixt Billeje
  Dubijos Str. 44
  77153 Siauliai

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Siauliai

Siauliai i Nordlitauen er en af landets største byer, og her bydes du velkommen til en historisk interessant by, der gennem de seneste årtier har udviklet sig til en attraktiv feriedestination. Her kan du komme på rundvisning i en række vidt forskellige museer, lige fra kattemuseet til cykelmuseet og fotografimuseet. Der er kort sagt noget for alle sanser. Siauliai er endvidere rig på kunstmuseer, ligesom byens brede boulevard indbyder til liv ved de forskellige butikker og restauranter. Siauliai byder dig også velkommen til korshøjen med langt over 100.000 kors, ligesom byens prædikat som Solbyen indkapsles af forskellige skulpturer, såsom The Battle of Sun og The Daylight Sculpture. Med billeje i Siauliai ligger Litauens fremmeste destinationer for dine dæk. På små to timer kan du nå landets attraktive strandresort i Palanga, eller måske lokker det med et besøg i Vilnius, der kan nås på under tre timer. Er du interesseret i biludlejning i Siauliai, kan du booke den ønskede bilkategori allerede i dag ved enten at ringe direkte til kontoret eller klare bestillingen over nettet. Uanset hvilken kanal du venter, får du alle de fornødne oplysninger, der ruster dig til turen. Spørg os dog meget gerne, hvis du vil vide mere om destinationen, bilerne eller Sixt som virksomhed.

Kvalitetsbiler i vente hos Sixt

Biludlejning i Siauliai hos Sixt giver dig stor fleksibilitet til weekendopholdet, storbyferien eller den længere kør selv ferie i Litauen. Dels vælger du selv den foretrukne Sixt station, dels den ønskede bilkategori samt eventuelt ekstraudstyr. Der er tale om et kvalitetssortiment, hvor den enkelte udlejningsbil gerne har kørt under 25.000 km og er under 1 år gammel. Vi giver dig kort sagt trygheden, når de litauerske veje venter, så du kan koncentrere dig fuldt ud om oplevelserne og den frie bevægelighed, som en udlejningsbil giver dig under opholdet. Bevæg dig i takt med eventyrlysten, når du vælger billeje i Siauliai.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice