Billeje
Palanga
Oversæt
Litauen // Palanga
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Palanga: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Litauen gennem Sixt og oplev nogle af landets fremmeste feriedestinationer, der bl.a. tæller det skønne Palanga. Her får du en pakke med strand ud til Østersøen, et livligt caféliv, spændende museumsoplevelser og masser af dejlige naturområder, og med biludlejning i Palanga, er du for alvor klar til at opleve alle herlighederne på en og samme tur. Sixt billeje i Palanga er omfattet af en række fleksible løsninger med mulighed for at vælge den ønskede bilkategori, ekstraudstyr samt det kontor, hvor bilen skal hentes. Kom til Litauen med Sixt, bestil din udlejningsbil allerede i dag!

 
 • Palanga Lufthavn
  Liepojos 1
  00169 Palanga

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00
  Helligdag10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Palanga/Delivery Service
  Delivery to Hotels
  00135 Palanga

  Ma. - To.08:00 - 19:00
  Fr. - Sø.10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Palanga Lufthavn

  Sixt Billeje
  Liepojos 1
  00169 Palanga

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00
  Helligdag10:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Palanga/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery to Hotels
  00135 Palanga

  Ma. - To.08:00 - 19:00
  Fr. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Palanga

Palanga i det vestlige Litauen er en af landets mest populære feriedestinationer, og beliggenheden direkte ud til Østersøen er svær at overtrumfe. Stranden lokker med den pulserende nerve, hvad enten man er klar til at hoppe i bølgerne eller vil nyde livet fra Sea Bridge. Nær ved finder man gaden Basanavičiaus, hvor der kan shoppes i de mange butikker, ligesom man kan hilse på gademusikanter og gøglere, få lavet en karikaturtegning eller blot nyde stemningen ved springvandet og byens forlystelser. Med billeje i Palanga er det også muligt at besøge et af Litauens største ravmuseer. Her venter der mere end 20.000 forskellige ravstykker i alverdens former. Giv også dig selv mulighed for at parkere Sixt bilen ved botanisk have, byens skulpturpark eller tag videre mod andre destinationer som Klaipeda eller måske Kaunas, der ligger små 300 km fra Palanga. Biludlejning i Palanga giver dig kort sagt et væld af muligheder, når du vælger bilen som transportform.

Lej din Sixt bil i Palanga her og nu

Er du vild med tanken om at have en toptunet udlejningsbil til rådighed under opholdet i Palanga, måske fordi du skal besøge forskellige forretningspartnere eller gerne vil se mere af Litauen, så lej bilen allerede i dag. Du skal blot klikke dig ind på hjemmesiden eller ringe direkte til os. Så kan du få et overblik over de bilkategorier, du kan vælge imellem. Sixt Biludlejning i Palanga giver dig f.eks. mulighed for at vælge mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, cabrioleter, 4x4 og sportsvogne. Du skal blot vide én ting, og det er, at det desværre ikke er muligt at bestille ud fra specifikke modeller. Ved forhåndsreservationen bestiller du nemlig udelukkende ud fra kategorier, mens modellen tildeles ved din ankomst i Litauen. Med biludlejning gennem Sixt lejer du din bil hos et af verdens største biludlejningsselskaber.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice